1. E3: Eye-Toy AntiGrav op komst

E3: Eye-Toy AntiGrav op komst

De makers van de spellen Frequency, Amplitude en Karaoke Revolution hebben aangekondigd bezig te zijn met Eye-Toy AntiGrav. Zoals de eerder genoemde titels doen vermoeden, wijkt ook Eye-Toy AntiGrav van het traditionele Eye-Toy concept af. Voor het eerst zal je niet jezelf zien op je TV, maar een 'standaard' personage. Deze personage hoef je echter niet met je controller te bedienen, maar dit doe je met jou eigen bewegingen.

Zoals te zien op de screenshots, zal je voornamelijk door de levels heen boarden. Je zult dan ook je hele lichaam in de strijd moeten gooien om het board te besturen. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, kan je beginnen met truckjes.

Eye-Toy AntiGrav kunnen we deze herfst nog verwachten. Er is niet bekend of deze titel speelbaar is op de E3. Mocht dit het geval zijn, dan kan je een dezer dagen meer informatie over deze titel op InsideGamer vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • lijkt me erg cool

  • Hoe meer Eye-Toy, hoe beter!

  • lijkt me ook wel erg leuk, ik hoop dat er nog veel meer games komen met eye toy ondersteuning.

  • Ja eyetoy vind ik ook wel leuk alleen boarden? krijg je er een board bij dan anders is het zo stom sta je op de vloer te springen!

    Alleen die screens lijken wel ps1!

  • Dit word saai met die Eye Toy is altijd maar ff leuk en dan bleh.

  • Er word tenminste wel aan originele ideeen gedacht om de eye toy te gebruiken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren