1. E3: InsideGamer overzichtspagina klaar voor gebruik

E3: InsideGamer overzichtspagina klaar voor gebruik

InsideGamer heeft voor een effectiever gebruik van de pagina een overzicht van de E3 toegevoegd. Deze overzichtspagina geeft alle links van het laatste nieuws en beeldmateriaal dat toegevoegd is op InsideGamer zelf. De link naar de overzichtspagina is te vinden op de plaats waar eerst ‘adverteren’ stond, boven de grafische gedeelten van de website.

Het is nu (9 uur in de ochtend NL tijd) nacht in LA en na deze nacht opent de E3 officieel de deuren. Natuurlijk zal het InsideGamer-team aanwezig zijn om filmpjes en foto’s te maken van wat er daar te zien is. Deze zullen zo snel mogelijk op de website geplaatst worden en zijn links op de pagina te vinden, boven de poll. Wij wensen iedereen veel plezier.

Klik hier voor de overzichtspagina!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heel fijn, het werd onoverzichtelijk!!! Zoveel goed nieuws :-D

 • Zeker chill, vooral voor mensen die niet elke dag komen.

 • nou zo heel overzichtelijker vind ik et niet, had makkelijker geweest als ze het per console deden ofzo zoals op de normale manier, vind ik nog een stuk overzichtelijker.

 • hoezo technisch haalbaar? 't is toch gewoon een kwestie van het aanpassen van de select statement … (ik ga ervan uit dat jullie de gegevens uit een sql database halen)

 • Hopelijk is het technisch haalbaar. Ik ben niet zo gek dat ik heel die lijst ga doorspitten voor een bepaald bericht…  Zijn de movies ook nog terug te vinden?

 • Ook alle demo's of niet…?

 • wow OVERZICHT???? het is zo onoverzichtelijk als maar kan, ik was net op zoek naar een bepaald bericht en deed er echt 10 minuten over, kan dit nie beter ofzo?  doe alles dan op categorie—> ds berichten onder een ds kolom enz enz

  screenshots en movies kan wel blijve want das wel handig maar de berichten van pre-e3 en 11 en 12 mei zijn niet echt overzichtelijk in dit overzicht

 • CTRL + F

  Kan je zoeken naar bepaalde titels ;).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren