1. Final Fantasy 14 telt 18 miljoen geregistreerde spelers

Final Fantasy 14 telt 18 miljoen geregistreerde spelers

Echoes of a Fallen Star-patch

Square Enix heeft bekendgemaakt dat er meer dan 18 miljoen Final Fantasy 14-spelers zijn geregistreerd.

Dit blijkt uit een brief van producent Naoki Yoshida. De Shadowbringers-uitbreiding werd eerder dit jaar uitgebracht en heeft hier volgens de man bij geholpen. Daarnaast wordt de game nog altijd ruimschoots ondersteund en verbeterd, wat veel spelers actief houdt en de game interessant maakt voor nieuwe spelers.

Naast de onthulling van het hoge spelersaantal, kondigde Yoshida de terugkeer van de Final Fantasy 14 Fan Festivals aan. Deze evenementen vinden plaats in Amerika, Europa en Japan. De afgelopen twee jaar vonden deze evenementen plaats in Duitsland en Frankrijk. Nederland wordt beschouwd als kanshebber voor dit jaar, net als het Verenigd Koninkrijk.

Yoshida kondigde in het bericht ook een Art Book aan van de laatste uitbreiding, genaamd Art of Reflection - Histories Forsaken. Dit boek wordt in maart 2020 uitgegeven en bevat honderd pagina's vol artwork en een bonus code voor een Dulia-Chaif Minion. Liefhebbers kunnen het boek hier vooruitbestellen.

Verder kondigt de brief de Echoes of a Fallen Star-patch aan voor Final Fantasy 14. Deze patch introduceert onder meer nieuwe missies, wapens en cosmetische items. Bekijk hier de volledige patch notes.

Final Fantasy 14 is PlayStation 4, pc en Mac.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren