1. E3: Konami kondigt Frogger aan

E3: Konami kondigt Frogger aan

Konami heeft bekend gemaakt dat ze Frogger naar de Nintendo DS, Sony's PSP, Playstation 2 en de GameCube gaan brengen. Het spel is een ouwe getrouwe uit de klassieke spellenreeks van vroeger. Frogger stond bekend om de simpele, doch verslavende besturing. Met een bovenaanzicht kon je een kikkertje langs diverse obstakels laten hoppen, met de bedoeling om steeds naar de overkant te komen. Nadat Frogger een paar keer in een nieuw jasje is gestoken komt de kikker in 2005 opnieuw zijn opwachting maken.

Frogger zal volgens Erica Mason, de product manager van Konami Digital Entertainment Amerika, de simpele besturing van vroeger overnemen, maar worden aangestuurd door nieuwe elementen. Ze voegde hier aan toe dat Frogger een nostalgische waarde zal meebrengen voor de nieuwe handhelds, maar wel met uitdagende besturing.

In Frogger zullen diverse andere karakters hun opwachting maken, zoals de acrobatische amazone kikker Berry en Lumpy, de vriendelijke pad. Alle karakters hebben hun eigen speciale mogelijkheden, waardoor de besturing niet snel in herhaling zal moeten vallen. Ook is er aan de multiplayer optie gedacht, waardoor je straks met in totaal vier andere spelers diverse mini-spellen kan spelen. Houd InsideGamer in de gaten voor de eerste beelden van dit spel.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Kwaaaaaaak!

  • Ik vraag me af of frogger DS nog speciale touchscreen/multiscreen features zal hebben heh.

  • Hehehe, misschien wel.. Druk op beeld om te springen.. :p

  • Je moet kwaken! Met voice rec.!    :D

  • whahaha Kwaaaaaaak!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren