1. E3: Prince of Persia 2 info en screens

E3: Prince of Persia 2 info en screens

Ubisoft heeft de website van Prince of Persia 2 online gegooid met de nodige informatie en nieuwe screens die je in de screenshot galerij kan bekijken.

Prince of Persia was de succesvolste titel van het afgelopen jaar, door een zeer innovatieve besturing en een prachtige wereld heeft Ubisoft het gouden ei opnieuw uitgevonden met Prince of Persia. Een vervolg is dus wat iedereen had kunnen voorzien en nu in verband met de E3 is er meer bekend over deze opvolger.

Ditmaal gaat de prins op een kruistocht om zijn vooraf bepaalde dood te verijdelen. Achterna gezeten door Dahaka, de onsterfelijke incarnatie van het Lot, komt hij terecht op een vervloekt eiland waar de grootste angsten van de mensheid ronddolen. Een zeer duistere kruistocht zal dit worden in tegenstelling tot het eerste deel.

Het eerste wat opviel toen het eerste beeldmateriaal van Prince of Persia 2 verscheen was de duistere sfeer. De prins ziet er nu gevaarlijker en gemener uit en de informatie die Ubisoft heeft vrijgegeven bevestigd dit nog maar eens. De prins keert namelijk terug met dodelijkere aanvallen, maar ook met een duisterder hart. Het vechtsysteem wordt aangepast, zodat je nu een eigen vechtstijl kan ontwikkelen. Ook zal er een nieuw projectiel aanvalssyteem het vechtsysteem aanvullen, voor nog meer diepgang.

Net als in het eerste deel zijn er weer enkele bonussen te verdienen mocht je het spel uitspelen, wat er ditmaal te verdienen valt is nog niet bekend. Maar als het eerste deel al het origineel had van Prince of Persia, dan kan het ook ditmaal iets bijzonders zijn. Prince of Persia 2 komt eind dit jaar voor alle platformen uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • zoo et lijkt net of de hooft persoon flink aan de drank is geweest en veel in de sport school is geweest :P

  • Dit jaar nog uit!!! Ze hebben wel haast zeg, daarbij Ubisoft.

  • PoP2 ziet er in vergelijking met deel 1 een heel stuk beter uit. Andere look etc.. Ben benieuwd..

  • Veel gruwelijkere looks vet dark en evil dat mag ik wel.

  • Idd, hoofd personage heeft flinke veranderingen ondergaan, maar het ziet er cker goed uit

  • Wow, dit spel is tof ik ga er zeker nog meer van zien.

  • Het spel ziet er masterlijk uit, maar wel een stuk geweldadiger : (

    Op zich maak me dat nix uit de eerste was the best en die 2e verw8 wel wat

  • Ziet er goed uit :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren