1. E3: Nieuwe uitbreiding voor Postal 2

E3: Nieuwe uitbreiding voor Postal 2

Na Share the Pain is de niet gewaardeerde ontwikkelaar Running With Scissors begonnen met een tweede uitbreiding die Apocalypse Weekend zal gaan heten.

De uitbreiding zal twintig nieuwe omgevingen kennen en er zullen tien nieuwe missies speelbaar zijn. Het spel zal een aantal nieuwe mogelijkheden en wapens gaan kennen. 1!!!!! van de nieuwe wapens is bijvoorbeeld de Boomerang Machete, een mes die kan gebruiken als een boemerang. Verder zullen speler de nutteloze mogelijkheid krijgen om doden lichamen in stukjes te hakken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nutteloze spellen, snap echt niet dat mensen plezier hebben in het dood maken van onschuldige mensen, homo's en dieren op de meeste gruwelijke manier.

  • Nee is best wel raar, dat het spel op, dat gebasseerd is.

    Leuk misschien voor de psycho's onder ons :P

  • D8 ik ook toen ik het nog nie gespeeld heb, tis allemaal wat simpel daarom vind ik het nix.. maar hoe het in elkaar zit vind ik best grappig.

    En ik weet wel zeker dat er heel wat mensen zijn die altijd bij een nieuw spel even testen of er wat gebeurd als je wat doet met een dood lichaam in een spel. Zkr grappig als er dan werkelijk ook echt wat gebeurd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren