1. Gratis 2D shooter via Steam

Gratis 2D shooter via Steam

Binnenkort zal de 2D shooter: Codename Gordon gratis via Steam beschikbaar zijn. Codename Gordon begon als een project van een Half-Life 2 fan en is nu door Valve overgenomen zodat het via Steam uit kan komen. In het spel speel jij Gordon Freeman net zoals in beide Half-Life spellen.

Het spel zal helemaal in de stijl van Half-Life zijn, dezelfde omgevingen, wapens en vijanden. Valve zegt dat het spel niet alleen simpelweg uit schieten bestaat maar dat er ook een aantal puzzels moet worden opgelost. Wanneer het spel precies verschijnt nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toch leuk van Valve :)

  • Ik denk dat het wel de moeite waard is om eens te spelen

  • Wat is toch leuk? Dat je eerst een community mod gratis zou kunnen downloaden & nu opeens Steam moet gebruiken om er toegang tot te krijgen? Nee, vind het helemaal niet leuk. Heb een enorme hekel aan Steam & hoe een hoop software (ook software die niet door hun is ontwikkelt) ervan afhankelijk is.

  • Wel leuk van Valve maar het lijkt me oer saai 2D en dan ook nog is hetzelfde als Half-Life :(

  • Steam werkt prima, alleen niet als je een PC hebt uit de oertijd. Met 1 Steam account krijg toegang tot zoveel dingen. Je koopt Half-Life voor 11 euro, vervolgens kan je Counter-Strike en Day of Defeat voor nix spelen, en nog tientallen andere mods. De spellen worden steeds geupdate naar de wensen van de fans. Steam is 1 van de beste programma's die ik ken.    2D kan heel vermakelijk zijn, het gaat niet altijd om de graphics. Als je de screenshots ook hebt gezien, het is best wel mooi 2D. Ik kijk er zeker naar uit.

  • Half-Life 2D wordt geloof ik gratis voor iedereen, dus ook als je HL niet hebt. Je kan Steam gratis downloaden en je kan gratis een Steam account aanmaken, vervolgens kan je dan HL2D downloaden, ook gratis.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren