1. E3: Meer info Blood Will Tell

E3: Meer info Blood Will Tell

Sega heeft meer info omtrent het PlayStation 2 spel Blood Will Tell onthuld, in de vorm van een fact sheed. Blood Will Tell is een spel dat zich afspeelt in een oude Japanse setting. We volgen Hyakkimaru, een samurai dat bij z'n geboorte van iedere ledemaat is ontdaan. Daarvoor in de plaats heeft hij moordwapens gekregen, zodat hij dood en verderf kan zaaien. Doordat Hyakkimaru niet menselijk meer is kan hij met diverse wapens die verstopt zitten onder zijn kleding. aan de slag. Echter, Hyakkimaru gaat toch op zoek naar een manier om weer menselijk te worden, bijgestaan door Dororo.

Zo zal de wereld waarin wij vechten en puzzelen behoorlijk uitgebreid zijn. De gevechten tussen jou en de ruim honderd verschillende demonen zullen erg innoverend zijn, omdat Hyakkimaru met alle denkbare wapens kan vechten. Bovendien kan dit spel met z'n tweeën gespeelt worden, waar speler één Hyakkimaru bedient, en speler twee Dororo.

We kunnen Blood Will Tell eind 2004 verwachten. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • dahm screens zien der niet echt zo best uit……….

  • Is gewoon een flopper dit.

  • T ziet er niet zo mooi uit maar t concept klinkt heel tof!

  • iki zag deze game ook al bij de vorige e3 en was toen al helemaal niet onder de indruk…zeker met die shitload aan andere ninja/samurai games…voor mij hoeft het allemaal niet meer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren