1. E3: Valve heeft plannen voor Half-Life 2 expansies

E3: Valve heeft plannen voor Half-Life 2 expansies

Valve heeft verteld dat er nu al verschillende plannen zijn voor verschillende Half-Life 2 expansies. Doug Lombardi van Valve vertelde het volgende in een interview:

"We’re definitely going to continue to work in the Half Life universe. We definitely want to expand some of the stories of Alyx and some of the other characters that we’re introducing in Half Life 2".

Ook verteld Doug over de samenwerking met Gearbox. Gearbox heeft voor het eerste Half-Life deel al verschillende expansies gemaakt, maar Valve wilt dit bij het tweede deel liever zelf doen.

"So I'd say at least the first couple of things that you see will most likely be from Valve... beyond that who knows?"

Verdere details over mogelijke expansies zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Pleur op valve. Maak eerst eens fatsoenlijk Half-Life 2 af. Ik ben al die verhalen van jullie nu wel zat.

 • Zeik niet zo joh. Als jij het sneller kan, maak jij dan maar Half Life 3. Beter leer je een beetje geduld te hebben.

 • een game maken is niet zo makkelijk

 • Nee, maar Valve is er al heel lang mee bezig en ze lopen maar te stuntelen. Die source code lek was wel het toppunt.

 • Wel leuk maar ze kunnen beter eerst Half-Life 2 afronden en daarna op expansions gaan richten.

 • Het gaat mij om het feit dat Valve enorm veel onzin ons heeft voor gehouden.  Ik twijfel ook of Half-Life 2 wel deze zomer zal uitkomen. Volgens Valve is de game al klaar. Maar hij is niet playable op de E3?

 • Dus, ew ze zijn bezig met Half-Life 2, Half-Life 3, Half-Life 2 uitbreidingen, Counter-Strike 2, Team Fortress 2, ze werken nog steeds and Steam en ze updaten nog steeds CS, niet een beetje teveel mensen?

 • Soz, beetje vertrouwen mag ook wel, kijk tis jammer van vorig jaar maar je kunt ze toch niet laten haasten. Die gasten doen hun ding en ja er is al wel een playable versie op de E3 had je de artikelen maar beter moeten lezen. check ign maar

 • Soz, beetje vertrouwen mag ook wel, kijk tis jammer van vorig jaar maar je kunt ze toch niet laten haasten. Die gasten doen hun ding en ja er is al wel een playable versie op de E3 had je de artikelen maar beter moeten lezen. check ign maar Half-Life 2 is niet playable op de E3. Er zijn een paar mensen die een paar leveltjes op de E3 mogen spelen. Maar dat konden mensen op de vorige E3 ook al.

 • Ik heb nu bijna alle filmpjes bekeken en ik sta verbaasd hoe mooi het is je kan echt alles doen.

  In het filmpje Traptown komt hij een paar mannetjes tegen en rent ie een huis in doet hij de deur dicht en ziet een tafel staan schuift die tafel voor de deur en die mannetjes beginnen gewoon door die ramen heen te knallen en na wat geschiet trapt een van die andere de deur open.

  Ook iets verder in dat filmpje krijg je allemaal trucjes te zien wie je kan toepassen om die mannetjes en de zombies snel te doden echt heel gaaf!  Ik raad mensen echt aan om de filmpjes te bekijken bij sommige stukjes moest ik echt lachen om hoe mooi doorgedachtig dit spel is.


 • Euy E3 te laat exaC, dat zijn filmpjes van vorig jaar hehe. Maar indeed die filmpjes roeleren.

 • Ja, het zal wel ik heb me niet echt bezig gehouden met HL2 tot nu.

  Maar ja zoals je zegt ze 'roeleruuuh'

 • het spel is nog nie uit en ze beginnen het al uit te melken! Typisch Valve trouwens! kijk maar naar deel 1! Kijk nou eens naar ze; in al die jaren dat ze bestaan hebben ze 1 spel gemaakt en meer dan 5 jaar lang uitgemolken!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren