1. Tijd teveel

Tijd teveel

Ok, tijd om mijn situatie even te verduidelijken. Ik schrijf namelijk de laatste tijd erg veel recensies en daar krijg ik nogal wat reacties over. Over het algemeen zijn deze positief maar ik merk ook dat sommige mensen een beetje achterdochtig worden. Daarom lijkt me dit een mooie plek om de reden even uit te stippelen.

Ik ben namelijk de laatste weken erg actief op mijn werk in verband met vakantie. Ik werk bij Atos Origin, een ICT bedrijf dat de netwerken regelt voor andere bedrijven, zoals Rabobank e.d. Nu zit daar op de helpdesk en daar is het op dit moment van het jaar natuurlijk rustig i.v.m. de vakantie. Dus heb ik ongeveer vier uur per dag niets te doen. En dan ga je leuke dingen doen, zoals het schrijven van recensies e.d.

Voorlopig zijn ze allemaal nog voor de Xbox 360, maar ik ben bijna door mijn games heen dus binnenkort ook reviews voor de Wii, PSP e.d. Dit voor jullie informatie. Het is niet zo dat ik de recensies kopieer of iets dergelijks, het is allemaal 'Home Made'.

Dit even voor jullie informatie, dan zijn die vraagtekens voortaan ook weer de wereld uit. Ik hoop dat jullie een beetje genieten van mijn recensies!

Dit artikel delen

Over de auteur