1. E3: Info en beelden over Spyro: A Hero's Tail

E3: Info en beelden over Spyro: A Hero's Tail

Eurocom komt aan het einde van dit jaar met "Spyro: A Hero's Tail". In dit spel moet Spyro het Koninkrijk der Draken beschermen tegen de Gemene Rode Draak. Dit doet Spyro door het vernietigen van donkere edelstenen. Deze stenen bezitten een slechte magische kracht. Als al deze stenen zijn vernietigd is het Koninkrijk voorgoed van de Gemene Rode Draak af.

Bij vervolgen is het meestal zo dat je meer kan dan bij het vorige deel. Spyro: A Hero's Tail is geen uitzondering. Zo heb je meer speelbare karakters. Vijf om precies te zijn: Spyro de Draak, Hunter de Cheetah, Penguin Sgt. Byrd, Sparx het Vuurvliegje en de nieuwe Blinky de Mol.

Daarnaast heb je nieuwe aanvallen, nieuwe power-ups, nieuwe behendigheden, nieuwe gadgets, nieuwe vijanden en natuurlijk nieuwe omgevingen. Deze omgeving verandert van slecht naar goed naar mate je de donkere stenen vernietigd.

Tevens zijn er zes screenshots beschikbaar. Deze vind je hier. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Conkert Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Roy Abbink. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In deze stad studeer ik 'Communication & Multimedia Design' aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Mensen kennen mij mogelijk van InsideGamer (waar ik dezelfde nicknaam heb). Ik werk bij InsideGamer als ontwerper en af en toe schrijf ik ook nog eens een stukje.

Reacties

  • ik wil ze niet eens zien

  • Omg

  • zozo, dat ze dit echt gaan proberen, zelfs mijn jongere broertje die ik niet heb zou deze game laten liggen

  • De vorige versie was al een belediging voor de eerste versie's, en deze zal niet veel beter zijn.

  • idd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren