1. Ik ben Microsoft helemaal zat!

Ik ben Microsoft helemaal zat!

Ik ben Microsoft helemaal zat! Waarom!? Dat ga ik jullie nu vertellen in deze weblog!

Niet bij iedereen zal dit probleem bekend zijn, maar door een fout bij Microsoft zullen mijn gamertag + hotmail adres altijd een child account blijven! Dit terwijl ik toch op 17 februari 2007 mijn 18de verjaardag vierde.

Het moment dat ik het pas opmerkte was toen de spring update was gearriveerd en de MSN functie op de 360 beschikbaar kwam. Ik kreeg het bericht dat deze functie voor child accounts niet beschikbaar was. Ik belde op naar de MS klantenservice waar ze me aanraadde om mijn leeftijd te verhogen om te kijken of dat hielp. Dat hielp blijkbaar niet en de man vroeg mij of ik op een later tijdstip contact zou kunnen opnemen en dat ze gingen kijken wat er aan de hand was.

Niet veel later kwam ik meerdere mensen op het internet tegen met hetzelfde probleem en ik kwam te weten dat er een update aan zat te komen om het probleem te verhelpen. Ik belde voor de zekerheid op en ik kreeg te horen dat er een update zou komen.

Ik maar w8en, w8en, w8en en nog eens w8en totdat ik het zat werd en 7 augustus opbelde om te vragen hoe het nu zat. Dit kreeg ik te horen: Meneer, wij kunnen dit probleem niet oplossen. U zult een nieuwe gamertag + windows live ID moeten maken om een adult account te krijgen. Wij kunnen niets anders voor u doen.

Mij vielen de klompen uit! Niet alleen mijn hele voortgang van mijn huidige gamertag en huidige hotmail adres zou ik dan verliezen(das nog het minst erge!). Verder heb ik nog geen maand geleden een nieuw jaar abonnement gekocht voor mijn huidige GT gekocht en ik kan mijn BETAALDE gedownloade content niet gebruiken voor mij nieuwe GT.

Aangezien ik ook maar een arme student ben, heb ik er natuurlijk geen zin in om 2 Xbox live Gold accounts te hebben(120 euro p. jaar!).

Nu denken jullie misschien want zit hij toch te zaniken, waarom gebruikt hij niet gewoon zijn huidige account(MSN, boeiuh!)! Dan wil jullie er toch op wijzen dat als er bij de updates in de toekomst nog meer van deze functies komen waar je een adult account voor moet hebben dat ik dan weer pech zal hebben.

Conclusie:

Dus het feit dat als ik mijn huidige GT in de toekomst tot meerdere dingen geen toegang zou kunnen hebben en als ik toch een nieuwe GT Xbox live Gold maak dubbel betaal(3/4 jaar) en geen gebruik meer kan maken van de betaalde content van mijn oude GT maken met mijn nieuwe.

Deze hele situatie frustreert mij heel erg(Niet alleen deze situatie, maar ook de thuis situatie draagt een groot deel bij aan mij frustratie!)! Ookvanwege het feit dat voor dit probleem ook al 2x keer een kapotte Xbox 360 had!

PS. Ik heb deze weblog snel getypt, omdat ik het verhaal graag aan jullie kwijt wil! Ik vraag ook jullie advies! Ik ga morgen weer de MS klantenservice bellen.

Oh ja, let niet op de vele spelfouten die er ongetwijfeld zullen zijn!

Ik heb vanmorgen weer gebeld en ik kreeg te horen dat ze niks voor mij kunnen doen, omdat Microsoft een 'over-protective' strategie voor de Xbox 360 hanteert!

Ik ben van plan een brief/mail naar Kassa te sturen!

Dit artikel delen

Over de auteur