1. E3: Nieuwe beelden en info over T3: The Redemption

E3: Nieuwe beelden en info over T3: The Redemption

He’s back en wel op de Sony PlayStation 2, Nintendo GameCube en Microsoft Xbox. De Gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, heeft zijn gezicht en stem uitgeleend aan het nieuwste spel van Paradigm Entertainment, namelijk Terminator 3: Redemption.

De apocalyptische toekomst is waar het spel zich voornamelijk zal gaan afspelen. In totaal zal je veertien levels moeten doorkruisen waar je tal van andere Terminators onschadelijk moet maken. Je kan gebruik maken van verschillende voertuigen die bekend zijn uit de Terminator films. Ook heb je de mogelijkheid om de "power cells" van de Terminators uit hun cybernetische endo-skeletten te trekken en te gebruiken als volwaardige explosieven. Nog een optie is dat je het endo-skelet van een Terminator kan gebruiken als schild op het slagveld, of objecten uit de omgeving kan gebruiken als wapen.

Het spel zal zich in het derde persoons perspectief afspelen en bevat vijftien minuten aan beeldmateriaal uit Terminator 3: The Rise of the Machines. Atari zal het spel uitgeven rond september 2004. Bekijk in de screenshotgalerij de nieuwe screenshots van het spel. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Conkert Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Roy Abbink. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In deze stad studeer ik 'Communication & Multimedia Design' aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Mensen kennen mij mogelijk van InsideGamer (waar ik dezelfde nicknaam heb). Ik werk bij InsideGamer als ontwerper en af en toe schrijf ik ook nog eens een stukje.

Reacties

  • Ziet er niet bepaald spetterend uit…

  • Heh dat ie nog steeds bezig is met dingen zoals dit tijdens zijn politieke carriere

  • nou, hier loop ik al warm voor…

  • Ziet er stoer uit… Wel een spelletje waar ik hoge verwachtingen voor heb..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren