1. E3: Nieuwe feitjes over Pariah

E3: Nieuwe feitjes over Pariah

We hebben een aantal nieuwe feiten over Digital Extremes's nieuwe titels: Pariah. Pariah wordt ontwikkelt met een aangepaste versie van de bekende Unreal engine, ook zal er gebruik gemaakt worden van de psysics van Havok.

In Pariah speel jij Jack Mason, en je bent gestrand op één van de gevaarlijkste plekken in het universum. Op de planeet waar jij je bevind is een vreselijke ziekte uitgebroken en de bovenlaag van de planeer zal binnen zestien uur helemaal weg gevaagd worden. Jij zal samen met een vrouw genaamd Karina van de planeet af zien te komen.

Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende voertuigen en wapens. Door gebruik te maken van zogenaamde Weapon Energy Cores (WEC's) zal je wapens ook kunnen aanpassen naar je eigen voorkeur. Zowel deze aanpasbare wapens als verschillende voertuigen zullen ook aanwezig zijn in de multiplayer. Verder is er nog geen informatie over de multiplayer vrijgegeven, of hij dus via Xbox Live te spelen zal zijn is nog niet bekend. In ons archief vind je ook nieuwe Xbox en PC screenshots van Pariah. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Spel ziet er heel cool uit en de feiten zijn ook belovend.

  • Ja het ziet er zeker mooi uit man!

  • ik ben erg benieuwd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren