1. E3: Delta Force: Black Hawk Down aangekondigd

E3: Delta Force: Black Hawk Down aangekondigd

Uitgever Novalogic heeft op de tweede dag van de E3 Delta Force: Black Hawk Down aangekondigd. Het spel verschijnt op de PC en PlayStation 2, maar de Xbox-versie verdient speciale aandacht, omdat deze versie door niemand minder dan ontwikkelaar Climax wordt gemaakt. Dit Britse bedrijf is vooral bekend van het veelbelovende Sudeki en het uitstekende Moto GP, waardoor we best wat mogen verwachten. Tevens zijn er maar liefst 86 screenshots vrijgegeven, die je kunt bekijken in onze gallerij.

Dit betekent dat de Xbox-versie van Delta Force: Black Hawk Down ook een paar exclusieve dingen bevat. Zo ondersteunt het spel Xbox Live met maximaal zestien spelers en met het gebruik van de hoofdtelefoon kan oorlog voeren best interessant zijn. Verder is de hoofdtelefoon ook te gebruiken om via spraakherkenning de kunstmatige intelligentie te commanderen. Tot slot zijn er een paar nieuwe mappen en bevat het ook nog eens exclusieve coöperatieve opties voor de Xbox.

Goed om te vermelden is dat uitgever Novalogic een klein gedeelte van de opbrengsten van de Xbox-versie doneert aan de Special Operations Warrior Foundation, een fonds dat vooral oorlogskinderen helpt. De Xbox-versie van Delta Force: Black Hawk Down staat voor het einde van dit jaar gepland, maar zoals gezegd hebben we op onze screenshotpagina eerst nog een hele hoop beelden. Voor iets meer informatie over dit spel kun je natuurlijk terecht op de productpagina. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Als de game zo goed word als de film , dan is het een topper .

 • PC deel was niet zo heel erg geweldig, maar wel goed.

 • Beetje laat maar ok.

 • ugle

 • ugle?

  wie wil dit spel nou.. echt een pc-shooter

 • Ik vond het pc spel goed zal deze waarschijnlijk beter zijn hij heeft co-op (lees halo succes door co-op) en Live en een paar maps meer!

  Ennnnnnnnnnnn iets wat jullie blijkbaar niet interesseert te beoordelen aan jullie antwoorden(Ik heb het alleen tegen Gangster en champion) Ze Geven een Beetje Van De Opbrengst Aan Het Goede Doel.

  Dat bewijst dat ze geen gierige geldwolven zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren