1. E3: Lanceerdatums voor Pandora Tomorrow bekend

E3: Lanceerdatums voor Pandora Tomorrow bekend

Na de succesvolle Xbox versie van het spel Splinter Cell: Pandora Tomorrow zijn vandaag ook de lanceerdatums van de PlayStation 2 en GameCube versie bekend gemaakt. Ook gaf Ubisoft meer informatie over de extra’s die deze twee versies te bieden zullen hebben.

Beide spellen zullen namelijk een compleet nieuw level bevatten. Dit level zal zich afspelen in de Indonesische jungle, waar je al je sluiptechnieken uit de kast zult moeten halen om het level tot een goed einde te brengen. Het jungle level zal net als alle andere levels deel uit maken van het verhaal. Dit zal echter niet het geval zijn bij de levels die binnenkort voor de mensen met een Xbox te downloaden zijn.

Ook hebben beide versies de mogelijkheid om na elke voltooide missie je statistieken te bekijken. Zo kun je zien hoeveel kogels je hebt afgevuurd en hoeveel mensen je hiermee om zeep hebt geholpen. Je kunt zelfs zien hoelang je over het level hebt gedaan.

Naast de nieuwe missie zullen de bestaande missies ook aangepast zijn. Zo bevatten enkele missies nieuwe wegen waarop de missie te voltooien is en heb je nu ook de mogelijkheid tot het onschadelijk maken van booby traps.

De PlayStation 2 versie van Splinter Cell: Pandora Tomorrow bevat ook nog een extra die je niet in de GameCube versie van het spel zult vinden. Zo zul je met de PlayStation 2 headset allerlei informatie kunnen ontvangen tijdens de missie. Denk aan waarschuwingen en meldingen over je missiedoelen.

Ook de GameCube versie heeft nog een extra die je in geen enkele andere versie zult terugvinden. Zo kun je de GameCube versie verbinden met de GameBoy Advance versie van Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Hierdoor krijg je op je GameBoy Advance een kaart te zien met de plaatsen van de vijanden en de manier waarop je de missiedoelen kunt voltooien.

Wanneer je het spel op je GameCube uitgespeeld heb zul je door de connectie ook acht nieuwe missies vrijspelen op je GameBoy Advance.

En dan het moment waar jullie allen op hebben gewacht: de Europese lanceerdatum van de PlayStation 2 en GameCube versie.

PlayStation 2: 10 juni 2004

GameCube: 1 juli 2004

Verder heeft Ubisoft ook nog 23 nieuwe screenshots vrijgegeven van de PlayStation 2 versie van Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Deze screenshots kun je bekijken op deze pagina. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • meervoud van datum is data en niet datums :P

  • mag allebei

  • hoop dat dat level dan ook voor xbox kan downloaden :)

  • Ik baal erg echt van dat hij voor de cube niet online gaat. Het is voor mij in iedergeval een reden om Splintercell niet te kopen

  • singleplayer is iig het geld niet waard. die heb je binnen no-time uitgespeeld. de multieplayer daarin tegen is echt geweldig

  • ik heb hem al uitgespeeld…

  • Fantastisch!! Een pluim voor de mensen die dat voor ons maken!!

  • goed spel, redelijke singelplayer, beetje aan de korte kant. Maar dit spel is echt fantastisch in de multiplayer. Erg jamer voor de cube bezitters dat ie daar neit online gaat.

  • HET MAG ALLEBEI

  • Ik vind dit spel neit echt een hele leuke.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren