1. E3: Meer feiten Joint Operations: Typhoon Rising

E3: Meer feiten Joint Operations: Typhoon Rising

NovaLogic heeft vandaag weer enkele nieuwe feitjes over Joint Operations: Typhoon Rising naar buiten gebracht. Zo zal het spel volgende maand in de winkels liggen. Eerder gaf NovaLogic vrij met 128 spelers online op één server te kunnen spelen. Dit hebben ze een klein beetje aangepast:

NovaWorld Hosted Games (Online): Up to 150+ Players

Player Hosted Games (Online): Up to 64 Players

Player Hosted Games (LAN): Up to 64 Players

Daarbij moet wel gezegd worden, als je met meer dan 150 spelers op een NovaLogic server wilt spelen, je waarschijnlijk moet betalen voor die service. Verder zal het spel dertig unieke multiplayer mappen, zeventig gecombineerde mappen, negen singeplayer missies en twaalf coöperatieve missies bevatten. Ook moeten we de 29 voertuigen en 39 verschillende wapens niet vergeten die aanwezig zullen zijn.

Naast deze kleine feiten heeft NovaLogic ook een flinke dosis screenshot vrijgegeven. Deze kun je hier bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Lol, als een speler een online server voor 64 man starth heb je ping van 400.

  • Je kon met de demo al met 100 man, en dan werd je al gek. Beetje onoverzichtelijk zootje, en je moet retesnel zijn om een helicopter of ander voortuig te pakken te krijgen.    Desalniettemin erg vet om met zo veel man online te gaan!

  • Wel erg vet om met zoveel man te kunnen gamen maar het is ook wel weer nep als je en niet in een voertuig kan gaan of als je helemaal dood lagged.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren