1. E3: Eerste Advent Rising screenshots voor de Xbox

E3: Eerste Advent Rising screenshots voor de Xbox

In Advent Rising zal jij het mensenras moeten vertegenwoordigen. Advent Rising speelt zich af in een wereld waar buitenaardse wezens de dienst uitmaken. Het "mensenras" is daar alleen bekend uit mythes, waarin de mensen worden gezien als extreem sterke wezens. Wanneer een groep ruimtewezens erachter komt dat de mensen tóch bestaan, reageert die wereld daar verdeeld op. De ene groep wil zich graag verzoenen met de mensen, terwijl de andere groep zich bedreigd voelt en als doel stelt alle mensen uit te roeien.

Advent Rising zal je standaard vanuit het derde persoon perspectief bekijken, maar het is ook mogelijk om te veranderen naar het eerste persoon perspectief. Het spel zal uitkomen voor de Xbox en de PC, beide versies zullen door de ontwikkelaar GlyphX voorzien worden van de mogelijkheid om extra levels te downloaden.

Jij als mens krijgt de mogelijkheid om speciale krachten te ontwikkelen en deze te gebruiken om het buitenaardse gespuis uit de weg te ruimen. Naast deze krachten krijg je ook de beschikking over een breed arsenaal aan schietijzers. Ook krijg je de mogelijkheid om in een voertuig te stappen en hiermee de buitenaardse wezens het leven zuur te maken, de keus is aan jou.

Vandaag zijn er nieuwe screenshots verschenen van beide versies van Advent Rising. Wil je de Xbox screens bekijken? Volg dan deze link. Ben je meer geïnteresseerd in de PC versie? Neem dan een kijkje in deze screenshotgalerij. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Echt precies een Halo clone.

    Wezens, wagens, menu bijna alles :S….

  • Ja het ziet er echt net zoals Halo uit maar dachten ze dat ze het konden verbeteren nu er alweer Halo 2 uitkomt ik had die filmpjes daarvan bekeken en het is echt te mooi en te leuk voor woorden.

  • ja idd halo 2 rulezzz man :) en advent rising is ook wel een mooi spel maar wel nage-aapt van het spel der spellen HALO (2)

  • en wat als halo 2 nou eens net zo kut wordt als dmc 2 dat was voor deel 1. dmc 1 is cool, en zo ook dachten we over deel 2…maar die was kut….dit zal wel niet gebeuren bij halo 2, maar toch…het KAN gebeure

  • Ja dat probeer ik ook zo vaak te zeggen maar t lijkt wel alsof mensen dat niet WILLEN begrijpen. Trouwens zijn er veel betere consoleshooters dan Halo 1 en vind dat t spel zwaar overrated is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren