1. bye mee

bye mee

De komende 2 weken ben ik weg, dan ben ik met vakantie. Maar voordat ik wegga val ik jullie nog lastig met deze log, hehe. Zoals sommige het al weten, heb ik een experiment gedaan met schrijven. Het resultaat is een novel wat zich gebaseerd heeft op verschillende anime&manga; series. Aangezien dit een test was om te kijken of ik kon een boekje kon schrijven, zal hij niet te lezen zijn. Ook heb ik het einde gerushed en heb ik eigenlijk alleen geconcenteerd op een aantal personages. Dus zelfs voor anderen is het niet aan te raden. Op verzoek van een paar mensen heb ik besloten om er een preview van te geven en een aankondiging voor mijn volgende boeken.

Hier is dan de preview van mijn experiment: Soul x Soul(Soul Soul) gebaseerd op oa. Hunter x Hunter, Shaman King en Bleach.

Yo agishimaru is een doorsnee jongen die ooit droomde om een held te zijn. Door verschillende redenen kwam er niets van en uiteindelijk gaf hij dit op. Niet wetend dat er iets groot aan de gang is. Op een dag ontmoet hij een geest die zegt dat hij gekozen is. En dan na een praatje verschijnt er een monster, de geest onthuld dat het een B-soul is. Dat is een persoon die overleefde is en na mate de tijd voor bij gaat gaat de geest gek worden(berserk), terwijl hij op aarde rond zwerft. Verder onthuld de groenharige geest dat Yo een soulmaster is en dat hij samen met de geest de B-soul moet verslaan. En op dat moment word Yo wakker, was het een droom of werkelijkheid?

Dat was het dan, verder wil ik ook nog zeggen dat ik ideeen heb voor andere boeken. Zoals Fruitables en Colour(beide werktitels). Fruitables zal gaan over mensen die fruit gebruiken om te vechten tegenelkaar en later ook groente. Colour zal gaan over god en zijn 12 zodiacs en over de kat die hierin word betrokken en ook komen andere dieren in voor die samen een anti-zodiac vormen. Maar eigenlijk zijn het mensen die gebonden zijn door een vloek(anders dan Fruits basket, voor de mensen die hieraan denken).

Nou dat was het wel, bye mee

Dit artikel delen

Over de auteur