1. E3: Besieger, het verhaal en informatie

E3: Besieger, het verhaal en informatie

De geweldadige leider Konin van de Cimmerian wil van de Vinkings en de Cimmerians één groot ras maken. De Vikings zijn hier echter niet voor in en er ontstaat een bloederige oorlog.

Zoals je kunt lezen speelt het spel zich af erg lang geleden. Het is een 3D real time strategy spel waarin je de nodige kastelen zult moeten bouwen. Dit alles speelt zich af in 12 erg realistische levels. In het spel zijn, zoals je eerder hebt kunnen lezen twee rassen, beide hebben hun eigen voertuigen en gebouwen.

Het innovatieve aan het spel is dat de bevolking van jou kasteel zich automatisch vermenigvuldigd door natuurlijke voortplanting. Niet dat je nu alle pikante details op je scherm krijgt getoverd, maar de mens plant zich op een natuurlijke manier voort, totdat er geen huizen meer zijn. Je hoeft dus geen mensen te “bouwen”.

Verder zullen er 40 verschillende type gebouwen en zijn en 20 soorten units. Voor elk ras zullen de gebouwen en units er iets anders uitzien. Wanneer je een vijandelijk gebouw veroverd zal dat ten goede komen aan je militaire krachten en zul je de beschikking over meer verschillende units krijgen.

De omgeving in Besieger is volledig verwoestbaar. Je kunt elke boom die je tegenkomt platbranden, maar ook de tegenstander kun je op een prachtige manier uit de weg ruimen. Over het internet zal Besieger met maximaal 9 spelers te spelen zijn. De modi die over het internet gespeeld kunnen worden zijn: Deathmatch, Capture the Flag, King of the Hill, Free for All en nog enkele anderen.

De vandaag verschenen screenshots kun je hier bekijken.

(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Lol!

  • Ziet er wel leuk uit alleen het slaat nergens op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren