1. E3: Feitjes en beeld Aura: Fate of the Ages

E3: Feitjes en beeld Aura: Fate of the Ages

The Adventure Company heeft op de E3 meer info over Aura: Fate of the Ages losgelaten. Daarnaast zijn er ook enkele screenshots op het web verschenen, wat de eerste van velen zijn.

Aura: Fate of the Ages is een spel zoals Myst en Raven. Puzzelen in ontzettend mooi (fotorealistische) omgevingen is de trend. De puzzels die je tegenkomt zullen dan ook van hersenkrakend niveau zijn. Het verhaal gaat over een verzameling heilige ringen waarmee je, als deze bij elkaar gebracht worden, kan reizen tussen werelden en tevens nieuwe werelden kan maken. Natuurlijk is er een bad guy die de ringen wil misbruiken. En nog natuurlijker, ben jij de uitverkorene die de gemene meneer gaat stoppen.

The Adventure Company mikt met dit spel voornamelijk op het makkelijk besturen van moeilijke spellen. Het spel zal -zoals eerder vermeldt- hersenkrakende puzzels bevatten, maar de besturing zal met een simpele klik met de muis plaatsvinden. We mogen Aura: Fate of the Ages al deze zomer in de winkels verwachten. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Niet slecht hoor…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren