1. E3: Ontwikkelaars gebruiken Nvidia kaarten op E3

E3: Ontwikkelaars gebruiken Nvidia kaarten op E3

Nvidia en ATi zijn momenteel in een hevige strijd om wie de beste videokaart heeft verwikkeld. De GeForce 6800 Ultra wordt op de E3 beurs veelvuldig gebruikt, aldus Nvidia. Ruim vijfhonderd PC´s die op de beursvloer staan te draaien, zijn uitgerust met Nvidia´s topmodel.

Ook op de Nvidia stand in de South Hall wordt de kaart getoond. Er draaien maar liefst 45 nieuw aangekondigde spellen op Nvidia´s topkaart. Onder deze spellen bevinden zich onder anderen Armies of Exigo, Everquest II en S.T.A.L.K.E.R.. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • De ati 800 is nog duurder, maar voor de nvidia heb je een 480W voeding nodig.

 • Je loopt achter. Nvidia heeft dat ondertussen weer veranderd naar 'een degelijke 350Watt voeding'.  Maar ik denk dat we hier het punt missen. Nvidia doet behoorlijk z'n best de hartjes van de gamers te veroveren. Dit is marketing in z'n puurste vorm. Het is nu wachten tot ATi een persbericht uitgeeft.

 • LOL dat komt omdat Nvidia de ontwikkellaars en stands op E3 gewoon een bak geld heeft gegeven. Ja voor laten we zeggen 50.000 dollar wil ik ook wel mijn spel showen met een Nvidia kaart in plaats van een ATI kaart. Nvidia staat erom bekend game ontwikkellaars geld te geven om het spel te optimaliseren naar Nvidia Kaarten standaard. Als dit namelijk niet gebeurt zie je in de meeste gevallen dat ATI veel beter is aangezien die DirectX 9 gewoon beter ondersteund op het moment.

 • Valve is ATi's terrein. Kan je de Radeon 9800 met HL2 bundel niet herrineren? En ergens op het fotogedeelte staat ook een bord met Half-Life 2 en ATi. Kan hem helaas zo 123 niet vinden…

 • Nvidea is de beste !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ati is de beste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • hoezo voeding is bijgepast nick?  iig half life 2 word in ieder geval geoptimaliseerd voor de nieuwe ATI kaart, maar bijvoorbeeld Doom 3 voor nvidea  denk dat et allemaal om et even is welke van de 2 kaarten je neemt, want alle spellen van dit moment en in komend half jaar tot 1 jaar zal je op vol vermogen kenne draaien.  zelf kijk ik liever naar ATI omdat ie soms wat goedkoper is? en omdat Nvidea nog wel eens wat missers heb (zoals de voeding die ie nodig had, en die andere "top"-kaart die klonk als een jumbojet zodra je mijnenveger opstartte :P)
 • Whahaha de jumbojet bij mijnenveger :):)

  Ik heb zelf ook een Nvidea maar ik vind het klote want die 2 kaarten Ati en Nvidea hebben beide voordelen… meer wil ik er niet over kwijt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren