1. E3: Forza Motorsport auto line-up bekend gemaakt

E3: Forza Motorsport auto line-up bekend gemaakt

Microsoft heeft een deel van de auto's bekend gemaakt waar je in kan rijden in Forza Motorsport. De volgende auto's zullen zo goed als zeker in het spel zitten: Porsche 911 GT3

TVR Tuscan S

Panoz LMP

Audi Infineon R8

BWM V12 LMR

Lancer Evolution VIII

Subaru WRX Sti, Nissan 350Z

Dodge SRT-4

Honda Civic TypeR

Volkswagen R32

Mitsubishi Eclipse GTS

Nissan Skyline R34 GTR

Hyundai Tiburon GT

Toyota Celica GTS

Acura NSX

Dodge Viper ACR

Corvette C6

Audi RS6 Sedan

Ferrari 360 Modena

Cadillac LMP

Ferrari 333 SP

Toyota GT-One

Toyota Supra Turbo

Dit is nog maar een deel van de auto line-up, wanneer Microsoft de gehele line-up bekend zal maken is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mooie bakkies :P

 • GT4 opgepast :P  Is het ook bekend of de auto's ook schade kunnen krijgen zoals kapotte banden, kapotte ruiten en blik schade?

 • Jah volgens mij kunnen auto's wel kapot, maar weet niet zeker.  Er zijn meer dan 200 auto's dus dit is echt nog maar een klein gedeelte. Maar een BMW zit er in :P.

 • kijk,  Eindelijk iemand die er verstand van heeft…

  Gt4 wordt gewoon een prachtig spel……valt niet te beaten….

  en dat van dat publiek is inderdaad de moeite van het vermelden waard….project gotham 2 wordt dan ook als Gt beater gezien…inderdaad prachtig spel met mooie grafics en prachtige steden, maar geen publiek…zelfs geen 2d….geen hond op straat..toch een beetje vreemd, niet?  publiek hoort langs de baan te staan…..en dit soort dingen als 3d publiek maakt Gt4 tot een topper…die kleine dingen die een spel zo speciaal kunnen maken…
 • Ik denk ook niet dat dit een GT4 beater is, maar dat is ook bijna onmogelijk. Zoals SjonneTattoe al zei: GT4 zal maar door 1 game worden ingehaald, en dat is GT5. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit geen goede game is, in tegendeel zelfs. Het lijkt me een hele vette game en gezien het bovenstaande lijstje, wat idd maar een klein deel is, zit het met de auto's wel goed! :)

 • mjah GT is al sinds GT1 bezig met het spel te ontwikkelen. Dat is wel een flink poepie langer dan 2 jaar. Met GT4 alleen al zijn ze langer dan 2jaar bezig. Kwa gameplay kan er niet een racegame aan GT tippen. maarja ze noemen het altijd al snel een GT beater voor de hype maar waarmaken is moeilijk. Maar voor 200 auto's een goed schademodel maken is een heel werk laat staan voor 500+ auto's

 • En weer dat gezeur over schade…(cliché en voorspelbaar)  laat 1 ding duidelijk zijn: Als je met 200 kilometer pet uur tegen een muur opknalt, dat doet je wagentje het niet meer….

  Dus daarna met schade verder rijden is ook niet realistisch hoor…

 • poe poe nog maar een deel van de line-up..

  nee sorry ziet er leuk uit.. jammer dat ik een PS2 heb ;)

 • volgens mij is het publiek wat je in gt4 heb niet volledig 3d. Je ziet het alleen vanaf de voorkant, en daarom lijkt het denk ik zo, maar volgens mij is het nog steeds zo plat als een dubbeltje.

 • Er komt wél schade in deze game, of de schade ook zo realistisch wordt als DTM (dus dat je niet meer verder kunt rijden, als je veel schade hebt) is niet bekend.

  En oja heel veel mensen zeuren maar en zeuren maar op PGR2 mensen zeggen: beetje vreemd dat er geen mensen langs de banen staan. MAAR is eht ook niet vreemd dat er geen schade te zien is in GT4?? Is het niet vreemd dat je auto's totaal niet kunnen beschadigen??? JA is het antwoord, dus al die mensen die zeuren op PGR2: Allebij de games leveren wat in, de een het publiek, de andere de schade.

 • Allemaal titels van niks.

 • kijk maar naar de filmpjes, in ieder geval bij de eerste zie je schade wel.

 • Ik denk niet dat dit een Gran Turismo 4 beater wordt, maar het is gewoon vet dat er meer dan 200! auto's zijn die je volledig om kan bouwen. In Need For Speed: Underground zitten er maar iets van 20…  De line-up ziet er overigens zeer goed uit: Dodge, Subaru, dat zijn nou kewle wagens…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren