1. Meer informatie State of Emergency 2

Meer informatie State of Emergency 2

Onlangs gaf BAM! weer wat informatie betreffende State of Emergency 2 vrij, wij hebben de laatste details voor je klaar liggen. Het tweede deel is inmiddels een aantal keer van uitgever en ontwikkelaar veranderd maar BAM! is nu diegene die de serie opnieuw leven wil inblazen.

Grootste verandering dit keer is dat de bevolking niet van meet af aan als gestoorden door elkaar rennen. Alles is lief en rustig met hier en daar agenten die de bevolking beschaafd in het gareel houden. Wanneer je echter agenten bespringt en hun auto´s opblaast raakt de menigte (maar liefst 500 mensen) in paniek.

Er zijn in totaal vier speelbare personages maar je word zo nu en dan bijgestaan door de computer (in de vorm van bendes bijvoorbeeld). Naast de arcade en verhaallijn modus kun je dit keer ook met vrienden en vriendinnen aan de slag. We zullen nog even op het spel moeten wachten, begin 2005 hebben de Amerikanen pas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • de look is trouwens minder kiddy/whacky dan deel één. een stuk minder opgeblazen dwerg figuurtjes dus (check ook topplaatje). de mensen zijn wat langer en zien er volwassener uit. beter dus.

 • Daar heb je gelijk in maar het lijkt mij nog steeds geen super spel

 • Waar zijn de screenshots dan?

 • multiplayer was wel vet, maar verder had deel 1 niks te bieden, zeker niet in de singleplayer

 • State Of Emergency 2 ? Blegh ! Kutspel !  De gamesbladen moesten het toch een 8.0 of hoger geven, anders mochten ze het niet eens reviewen van die Rockstar ppl ? Vage lui, die Rockstar mensen… Een 8.0 of hoger..?

 • Klinkt steeds meer als GTA en ik ben bang dat als ze t daar tegen op moeten gaan nemen ze t gaan verliezen maar ja er kan altijd een wonder gebeuren ;)

 • Waarom zouden ze moeten winnen van GTA ik bedoel er zijn toch ook tig FPS.

  Waar zijn die screens dan!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren