1. Content voor Project Gotham Racing 2 bekend gemaakt

Content voor Project Gotham Racing 2 bekend gemaakt

Eindelijk is het dan zover. De langverwachte content voor Project Gotham Racing 2 is vandaag bekend gemaakt.

Zoals eigenlijk al werd verwacht zal het pakket onder andere bestaan uit een nieuwe stad, te weten Parijs. Daarnaast zullen eindelijk de eerste acht auto's in het tot op heden spookachtig lege gedeelte van de showroom plaatsnemen. Opvallend is dat naast de Ferrari 288 GTO, de Ferrari 365 GTS4, de BMW 645Ci, de BMW M3 CSL, de Porsche 356A Carrera Speedster en de Chevrolet Corvette C6, ook de TVR Cerbera Speed 12 deel zal uitmaken van het pakket. Dit is dezelfde auto als die je vrijspeelt wanneer je het spel op Platinum uitspeelt. Echter is hij ditmaal groen, waardoor je op Live nog wel onderscheid kunt maken tussen mensen die hem hebben vrijgespeeld en hem hebben gedownload.

Helaas zitten er geen Lamborgini's in het pakket, maar zoals de naam 'Download Pack 1' doet vermoeden, zullen er in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog meer pakketten volgen waarin de Lamborgini’s mogelijk wel aanwezig zullen zijn.

Of het hier om premium of om gratis content gaat, en wanneer de content precies te downloaden zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hehe, dat werd tijd. Hopelijk komt het pack een beetje snel uit, want ik wil NU door Parijs rijden!!!

 • Op xbox arena spraken ze er over dat het premium content zou worden. En het in de stats 5$ zou zijn. Wat de prijs voor EU zou worden was niet bekend volgens hun. We zullen het wel zien ga straks lekker Rallisport challenge 2 spelen.

 • Ik hoorde inderdaad ook al zoiets over die prijs, maar zolang het nog geruchten zijn kan ik het hier nog niet plaatsen. Vind het persoonlijk erg jammer dat er (nog) geen lamborgini's bij zitten…

 • Beter, maar PGR2 heb ik niet meer…….

 • Als je gaat kijken wat je krijgt voor dat geld vind ik het niet supper duur. Een grote stat meerdere routes 8 auto´s. Vind het wel mee vallen. Snap ook niet waarom iedereen altijd alles gratis wil.

 • Waarom iedereen altijd alles gratis wil:S:S

  Dat is nog wel simpel he? omdat ze dan niet hoeven te betalen!

  Goed zo nu nog wat NG content die ze gewoon op een cd leveren die in de winkel te koop is voor 2.50

  Duurt wel erg lang zeg voordat die nieuwe content kwam!

 • Hoor net dat de content vannacht om 12 uur online gaat. Ik ben benieuwd.

 • Nou, ik kan je wel vertellen dat november 2004 onzin is.

 • Je moet er voor betalen :)

 • klopt, hij staat er nu op :D 4,99 euro… Parijs is wel geinig, en de auto's zijn ook wel geinig, maar heel bijzonder is het allemaal niet.

 • Gratis en dan net zo brak als playstation? Voor de kwaliteit die ze leveren ben ik graag bereid wat te betalen hoor.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren