1. Call of Duty 4 Beta

Call of Duty 4 Beta

Hallo allemaal,

ik speel nu alweer anderhalf dag CoD4 Xbox 360 beta. En ik moet zeggen, dit spel is gewoon grandioos. Ik heb tot voorheen altijd hekel gehad aan CoD, vooral aan deel 3. Maar dit spel maakt alles goed. De graphics zijn overdonderend mooi en tijdens het spelen voel je gewoon de 'fear' van alle soldaten om je heen.

Deze beta zitten meerdere dingen. Er zitten 3 playable levels in en je kan tot level 11 (sergeant) ' levelen' . Vooral dit laatste vind ik erg goed en mooi uitgewerkt. Niet dat je maar tot level 11 kan, maar dat levelen is tof gedaan. Want je begint als een noob on the battlefield laat maar zeggen. En er zijn online achievements die je moet behalen, waar je weer EXP voor krijgt. Ook voor de hoeveelheid kills en als je wint. Als je bijvoorbeeld veel speelt met het wapen de M4 word je beter met het wapen qua skill, en je kan er ook additional functies opzetten. Zoals een scope, of een laser.

Verder heb je ook het volgens mij zo genoemde Perks. Dit zijn wapen instellingen die jij het beste vind werken. Dus je kan kiezen wat voor hoofdwapen je hebt, met wat voor additional functie en wat voor beschutting. Daarna Handgun etc. Ook moet je kiezen uit meerdere specials die je als speler kunt gebruiken. Zoals Last Stand. Dit is een functie dat wanneer je in de battlefield word neergeschoten, dat je op de grond valt en nog net even je handgun pakt waarmee je dan nog net even je vijand kan neer schieten. Andere special is bijvoorbeeld dat je explosieve groter zijn, of dat je beter door muren kan heen schieten.

Ik heb nu denk ik wel weer genoeg er over gezegd, ik ga weer verder.

Trouwens begin september komt de closed beta ook naar Nederland. Dus als je ook wilt meedoen aan de beta, hou de website www.CharlieOscarDelta.com in de gaten.

Later!

Dit artikel delen

Over de auteur