1. Spannende actie in Project Freedom

Spannende actie in Project Freedom

Vandaag is er meer informatie over Project Freedom naar buiten gekomen. Dit spel is een space shooter die gebruik zal maken van alle nieuwste technische mogelijkheden. Een techniek zoals Pixel Shader 2.0, waardoor alles er gladder uit ziet volop gebruikt worden in dit spel.

Buiten mooie plaatjes zal Project Freedom ook op gebied van gameplay heel wat te bieden hebben. Er zal een campaign zijn waarin je missies moet uitvoeren, deze verschillen van aanvallen tot reddingsacties tot het verdedigen van een basis. Een groot deel van ons eigen zonnestelsel is helemaal nagemaakt met behulp van echte gegevens.

Project Freedom is het indirecte vervolg op Project Earth van een paar jaar terug. Er is een oorlog gaande om grondstoffen van andere planeten, er zijn echter geen regels vast gesteld dus het kan er soms erg ruig aan toe gaan. Waar de rol van de speler precies in dit hele conflict zal liggen is nog niet bekend. Over een eventuele multi player is nog niks bekend. In ons archief zal je een aantal nieuwe screenshots van Project Freedom aantreffen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wow dat ziet er inderdaad niet mis uit!

  • Ontwikkelaar komt uit Polen. Ik heb 1 keer eerder een spel uit Polen gespeeld, dat was Chrome en die had eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal :P Was wel een hele andere game verder, maar ging ook over oorlog tussen bedrijven om grondstoffen.

  • Ik vind het er niet echt super uitzien, maar misschien is de gameplay wel goed :D

  • ziet er wel leuk uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren