1. Call of Duty: Black Ops (PS3)

Call of Duty: Black Ops (PS3)

In mijn recensie ga ik het alleen hebben over de multiplayer gedeelte van het spel. Dat doe ik omdat het grootste focus in mijn inzien daar na toe gaat.

Velen vinden dit een betere spel dan Mw2 maar persoonlijk zie ik geen progressie. Daarom ga ik een aantal punten delen met jullie waarvan ik vind dat die missen of beter konden zijn.

mijn eerste grootste zorg bij het spelen was dat je shotguns niet tot primair kon nemen. dat waar je in mw2 wel kon doen. ook de keuze is zeer beperkt. Het was altijd zeer gewaagd om met shotguns te spelen. ik denk nu omdat ze geen secundair meer zijn dat weinig mensen ze zullen gebruiken met de schrik dat ze vaak dood zullen gaan.

Attachments unlocken door ze te kopen haalt de uitdaging weg. het is fijner om ze te unlocken door kills te maken. dat zegt weer iets over je skills..

camo kopen haalt de uitdaging weg. Waar je in mw2 loerde naar headshots om nieuwe camo te unlocken kan je die hier kopen. ook de headshots emblems missen. leuk idee was hier dat je bijv. na 1000 headshots een gouden wapen krijgt.

sniperrifles zijn moeilijk te gebruiken. kan snappen dat ze quickscoping proberen te vermijden. maar de snipers hier zorgen bijna niet voor een ohk behalve de l96a1, wat in mijn ogen de beste sniper is. het moment tussen inzoomen en ademhalen duurt veel te lang waarbij je tegenstanders veelal uit het oog verliest.

respawning is een chaos. je respawnt vaak in de buurt van de tegenstanders. zorgt vaak voor irritaties bij veel.

parties mislukken vaak als je met 3 of meer mensen samen wilt spelen. duurt vaak veel te lang ook om te laden. lukt het eindelijk, blijkt er dat het bij 1 niet goed is gegaan waarbij je dan alles opnieuw moet gaan doen.

wat mij betreft is de multiplayer een flop, ze hadden zich beter kunnen focussen op de gameplay en wapenvariatie ipv het disgnen van een playercard of kijken van een film.

positieve punten zijn enkel de contracts en de mogelijkheid om met men 2en samen online te spelen. ook wager match is leuk om te doen, wat betreft dat hebben ze er wel goed over nagedacht.

Conclusie en beoordeling

spel had beter gekund
6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • campagn
  • Minpunten
  • multiplayer

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren