1. Beyond Normandy demo uit

Beyond Normandy demo uit

Er is een demo te downloaden van Beyond Normandy: Assignment Berlin. Beyond Normandy: Assignment Berlin is uitgegeven door Valusoft, een uitgever die allemaal budget titels voor THQ uitgeeft. Het gaat hier om een simpele first person shooter die zich in de tweede wereld oorlog afspeelt. In de demo is het hele spel te spelen maar hij zal na 30 minuten automatisch stoppen.

Downloads (222MB)

Download 1 (3D Gamers)

Download 2 (GamersHell)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ziet er niet eens zo slecht uit.

  • In de demo is het hele spel te spelen maar hij zal na 30 minuten automatisch stoppen.Dat is niet zo slim van hun. Ik denk dat daar vandaag of morgen alweer een crack (hack) voor is te downloaden. Niet dat het echt uitmaakt, want als ik zo naar die screenshots kijk zie ik een wanhopige poging om een WO2 game te maken, terwijl er veel en veel betere WO2-games zijn (kijk alleen al naar de details - ofterwijl - niet, want er zijn geen details).

  • hoezo? je zet gewoon een wekker… en slaat ut op na 25 minuten, restart game en speelt verder :P

  • Ja maar je kan denk ik niet bewaren ofzo, dus je zal niet verder dan 3 levels ofzo kunnen komen want dat is dan onhaalbaar in 30 minuten. Het is ook een budget title hij is al uit en kost 19 dollar, euro prijs weet ik niet.

  • Heb er nog ff een extra download mirror bij gezet :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren