1. Halo 2 collectors edition onthuld

Halo 2 collectors edition onthuld

Bungie heeft een zogenaamde collectors edition van Halo 2 onthuld. Deze unieke versie van Halo 2 verschijnt in een metalen doos. In die doos zit naast het spel zelf, een extra DVD met daarop:

The Making-of Halo 2

Verwijderde karakters en cinematics

Galerij met concept art; van schets tot spel

Commentaar van het ontwikkelingsteam

Animatiebeelden, filmpjes en muziek

Ontwikkeling van het spel

En nog veel meer

Drie screenshots van deze collectors edition kun je vinden in onze screenshotgalerij. Over de prijs en releasedatum is nog niks bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dit moet ik absoluut hebben!

 • Had het al een tijdje gehoord, idd een hebbe dingetje :P

 • Deze krijg je volgens mij alleen door middel van een pre-order hoor, en is niet gewoon te koop. (dacht ik)

 • ik denk een pre-order en dat ie meer dan 75 euro gaat kosten……

 • nop. op EB-games staat hij al een paar weken voor maar $54.99

  dus verwacht een 60 euro ofzo.

 • Wel leuk alleen ik wil het spelletje gewoon…. hoef niet persé zon collectors item. (ik heb wel een ninja gaiden muts:P)

  Denk dat er toch geen ondertiteling bij zit.

 • Kan geen 60 euri zijn want dat zou betekenen dat iedereen deze zou aanschaffen (wie wil nou niet de collectors edition?!)  Wel kicke trouwens hoor, als 'ie niet veeel duurder is schaf ik deze mischien wel aan i.p.v. de 'gewone' uitgave!

 • een metalen doos hoe vet :P  geef mij het spel maar gewoon als die shit heb je nu toch allang gezeien

 • Als ie minder dan 150 euro kost wordt ie sowieso van mij.

 • Die is van mij.. maar 150 euro is wel erug veel..

 • ja idd maarja gewoon sparen en kopen ;)

 • ja das wel cool maar hij mot niet duurder dan 70 euro ofzoiets wezen anders koop ik hem nie hoor.

 • Cool, ziet er stoer uit..

 • volgens mij wordt hij gewoon even duur als het gewone spel, kijk maar naar Age Of Mythology, daar was ook een collectors edition, met beeldje, boek, poster, allemaal kleine postertjes, DVD making of, enz….

  dit allemaal was ook gewoon 60 euro, even duur als het gewone spel, je moest er gewoon snel bij zijn….

 • Hahahahah!!  Ik wil je nog wel es horen als je in de brugklas zit. Dan is de game al 2 jaar uit, ben benieuwd of je nog wat te zeuren hebt.

 • Helaas, je kunt hem (nog) niet bestellen als je niet in Amerika woont… Je zult dus wel je Amerikaanse contacten moeten smeken. Het is best oud nieuws, het is namelijk al meer dan een week bekend. Maar goed, even back on-topic. De Limited Edition kost (zoals QwX ons al wist te melden) $54,99 exclusief verzendkosten, dat neerkomt op ongeveer 50 euro dus. Het gaat een dubbel-DVD bevatten met extra's zoals vermeld. Zoals het er nu uitziet, gaat de game de hype overtreffen. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar dat weerhoudt Bungie er niet van om de game 9 november in de winkels te hebben liggen.  Dual wielding (Press Y to dual wield), breekbare omgevingen (echt alles is te slopen) en graphics die verdergaan dan je ogen kunnen verwerken. Halo was de reden voor Xbox, en Halo 2 wordt de reden voor een Xbox Live-account. Halo 2 ondersteunt de vele nieuwe features van Xbox Live 3.0 volledig, je kunt in deze aflevering zelfs 16 Xboxen aan elkaar linken zodat je allemaal een eigen scherm hebt.  Wel lijkt het erop dat je niet met meer dan 16 spelers in een map kan om de belasting op de kabeltjes minimaal te houden, maar meer heeft Bungie daar nog niet over gezegd. Wel kun je met z'n vieren gezellig in split-screen met elkaar battlen over Xbox Live, dan spelen de andere 3 gezellig op een Guest account mee. Heb je de 2004 Multiplayer-demo video's nog niet gezien, dan raad ik je ten zeerste aan eens te kijken op Halo.Bungie.Org, hier staan de laatste nieuwtjes omtrent de game.


 • ik denk niet dat mensen hier speciaal een XBOX en XBOX-Live voor gaan aanschaffen, ik bedoel, je kan het ook gewoon op de PC aanschaffen…

 • Da's niet helemaal waar, op het moment staat er nog geen PC-versie van de game op schema. En als je hem voor je PC aan wilt schaffen zul je toch echt 2 jaar of meer moeten wachten, als hij überhaupt al op PC verschijnt. Niet alleen dat, maar alleen hardcore gamers zullen de game op de PC aanschaffen. Waarom? Omdat je een flinke PC nodig gaat hebben om het geheel te draaien. En kijkend naar de impact op de PC zou je kunnen stellen dat een game het best tot zijn recht komt op het platform waarvoor hij vanaf de grond af aan is ontwikkeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren