1. Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2)

Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2)

Wie kent Guitar Hero niet: die 5 gekleurde knopjes op de gitaar, de strum bar, de Whammy Bar en natuurlijk de Rock Meter.

Het is een fantastische serie en deze Guitar Hero III doet daar niet voor onder. Vooral de setlist is uitstekend, met name Through The Fire And Flames van DragonForce (afgekort: TTFAF) is in mijn ogen het moelijkste nummer wat er is (downloads en hacks niet meegerekend).

En je hoeft het niet alleen te doen. Nu kun je, naast de gewone Career mode, samen met een vriend kunnen jullie spelen met de Co-op Career mode. Hierin speelt één speler de gitaar en één speler de bas. Maar in de gewone Career mode kun je (met nummers speciaal voor deze game opgenomen) het in een Guitar Battle opnemen tegen Tom Morello of Slash.

De setlist van Guitar Hero III beslaat meer dan 70 nummers met o.a. Slow Ride, Rock You Like A Hurricane, Welcome To The Jungle, Knights Of Cydonia, Ruby en nog vele andere topnummers.

Naast de Guitar Hero gitaar kun je ook gewoon met een normale Playstation-Controller spelen. L1 is dan groen, L2 is rood, R1 is geel, R2 is blauw en tenslotte geldt kruisje als oranje. Star Power activeer je met de Select knop en de Anologe sticks vormen de Whammy Bar.

Alles bij elkaar is Guitar Hero III: Legends of Rock een ervaring die je niet mag missen als je van gitaarmuziek houdt.

Conclusie en beoordeling

Guitar Hero III: Legends of Rock is een game die als muziekliefhebber niet in je collectie mag ontbreken.
8,7
Score
87
Score: 85
  • Pluspunten
  • Vette setlist
  • Coole Guitar Battles
  • Gitaar is draadloos
  • Co-op Career mode
  • Minpunten
  • De graphics zouden beter kunnen

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren