1. Bonus bij Far Cry voorbestellingen in VS

Bonus bij Far Cry voorbestellingen in VS

Iedereen in de Verenige Staten die Far Cry voorbestelt krijgt nu al een bonus CD. De bonus CD zal vol zitten met screenshots en filmpjes van het spel. Één van de filmpjes zal exclusief op de CD te vinden zijn. Voor de mensen die geen goed internet hebben heeft Ubisoft ook de single player demo er op gezet.

And speaking of the full game release, we checked with Cord Smith, Brand Manager for Ubisoft, and confirmed that the North American retail version of Far Cry will ship on five CD-ROM discs. European markets will receive the game on exclusively DVD-ROM, as DVD drives are much more far more prevalent in that region.Ubisoft zal is ook nog van plan een multi player demo van Far Cry uit te brengen voor het spel nog uitkomt in maart.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Één van de filmpjes zal nergens anders te vinden zijn behalve op die CD. Ook zal de single player demo op de CD te vinden zijn.  ja, maar daarna ook wel op het internet denk ik :)

 • Nee Jaap, alleen op de CD :D.

 • jah ik vind t wel onzin dat ze dat alleen op die cd stoppen als een paar mensen die cd hebben komt het toch wel weer op internet en zal je het vast al snel ergens anders gewoon kunnen downloaden btje onzin dus maja.

 • sigh

  Trazor, wat meer inhoud aan je berichten geven aub.

  Berichten tellen nu ook mee op je postcount en zulke berichten worden dus niet echt meer gewaardeerd.

  Alvast bedankt.

 • Uhm tof alleen uuuh, wat heeft dit voor zin.

  Wie heeft er zin in de demo… als ie het spel zelf heeft.

  en laat staan de filmpjes.

  IMO nutteloos.

 • Ew, deze CD krijg je NU, het spel krijg je pas als het uitkomt :)

 • Maar ik lees hier in Holland….grrr!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren