1. Pilotwings 2 wederom in productie genomen

Pilotwings 2 wederom in productie genomen

CubeIGN liet weten dat Pilotwings 2 in ontwikkeling is voor de GameCube 2.

Wanneer de op actie gebaseerde vliegsimulator zal komen te verschijnen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Cool, deel 1 vond ik wel geinig op de N64

 • ik vind het heel vet dat er eindelijk weer wat nieuws naar buitenkomt over pilotwings 2.

 • Is dit de nieuwe standaard kwa lengte van nieuwsberichten?

 • ik mag hopen van niet :P

 • Als er gewoon nog niks over bekend is wel ja. Kunnen we er wel een verhaal omheen gaan lullen, maar daar heb je ook niks aan.

 • Niet om jullie af te zeiken, maar met een bericht van deze lengte komen jullie gewoon over alsof jullie te lui zijn om een serieus nieuwsbericht te typen.  Overigens ziet het er verder erg strak uit allemaal, flinke verbetering. Nice job :)

 • Je kan het bericht op z'n minst een beetje aankleden met een screenshot als die beschikbaar is, of een ander relevant plaatje.

 • Tja, die zijn er nog nie.

 • kort maar krachtig

 • Boodschap is toch duidelijk? Er is geen andere media. Niemand zit te wachten op informatie afkomstig van de N64 versie. Punt lijkt me duidelijk. Ik heb altijd moeite om me door die Cubezone teksten heen te worstelen.

 • Quote: kort maar krachtig  idd hopelijk word het wat

 • Ik hoop dat het snel komt. Want deel 1 was best wel mooi.

 • waarom heet deze eigenlijk deel 2??? de SNES-versie was de eerste, de N64 de tweede, en dit dus de derde!!

 • Ik heb altijd moeite om me door die Cubezone teksten heen te worstelen.No offence, dude, maar dat ligt denk ik meer aan jou dan aan de teksten van CubeZone. Nogmaals, daarmee bedoel ik niet jou te beledigen, maar duidelijk te maken dat het best meevalt en dat het bij CubeZone om berichten gaat die je ook in een minuutje oid uitleest. En dan weet je wat meer dan na het lezen van een bericht als dit. Als het je puur om de boodschap gaat en je verder niks hoeft te weten, kun je net zo goed naar een forum of chatbox gaan. Een stukje achtergrond informatie is voor mensen die er wat minder vanaf weten altijd interessant. Je moet er niet vanuit gaan dat iedereen hardcore gamer is en alles weet wat er in de industrie gebeurt. Tenzij dat soort gamer jullie doelgroep is. In dat geval vind ik het een aardig idee, ikzelf heb op zich ook wel genoeg aan een bericht als dit. Toch blijf ik bij m'n standpunt dat het een beetje lui overkomt.  Triforce_power heeft gelijk trouwens.  De SNES-versie heb ik nooit gespeeld, maar de N64-versie vond ik best wel vet. Soms wel een beetje frustrerend omdat ik er niet zo goed in was, maar op zich wel stoer.


 • de snes versie was echt the bomb (voor die tijd)

 • Ik beschouw het niet als een aanval ofso, ik vond het ook maar niets in het begin. Maar er zit een gedachte achter en die gedachte vind ik goed. Dat bij CubeZone geldt zeker niet voor alle artikelen ofso, maar ik kan er wel een paar bedenken waar jullie bijvoorbeeld de hoofdgedachte van het bericht pas aan het einde plaatsen, dan worstel je je idd door een tekst.  Het is ff wennen denk ik, maar als je nog meer wilt weten over een game kun je naar de productpagina surfen, of naar de bron.

 • Er is ook helemaal geen 'nieuwe standaard' voor lengte van nieuwsberichten. Je krijgt nu het nieuws, zonder onnodige teksten. In de tijd dat je eerst 1 nieuwsbericht kon lezen, lees je er nu 3 of 4.  En wat Megaman al aangeeft, als je meer achtergrondinformatie wilt kun je dat heel simpel zelf opzoeken.

 • je had er idd bij kunnen lullen wat pilotwings is. maar wie zit daar nou op te wachten?

 • sorry hoor maar dat jullie met trots zeggen dat dit een "nieuwsbericht" is vind ik best wel een schande, het nut van een nieuwsbericht is mensen niet een enkel feitje op de neus drukken.

  een nieuwsbericht moet mensen vertellen wat er is gebeurt en achtergrond info geven en zoals hier er niks te vertellen is, heeft het waarschijnlijk geen nut om het neer te zetten, als je er zelf al amper wat over kan zeggen wat zou het andere mensen dan boeien?

  En wat Megaman al aangeeft, als je meer achtergrondinformatie wilt kun je dat heel simpel zelf opzoeken.

  haha en achtergrond info zelf zoeken???????? waarvoor lees ik dan dat bericht? zodat ik naar aanleiding daarvan beetje redactietje kan spele ofzo?  anyways het boeit me niet of jullie er wat mee doen ofzo had gewoon zin om me mening te geven…. :)  mijn conclusie–> het lijkt wel of jullie niet doorhebben waarvoor een nieuwsbericht is, je moet mensen informeren over dingen en info geven. niet een zin neerzetten met de hoofdgedachte en iedereen zelf alles laten opzoeken, straks moet ik een krant gaan lezen met de winkler prins encyclopedie ernaast… • huhuhuh… en waar haal jij die wijsheden zoal vandaan dan?  "een nieuwsbericht moet mensen vertellen wat er is gebeurt en achtergrond info geven en zoals hier er niks te vertellen is"  dat is zo 100% fout dat ik er niet eens op in moet gaan, maar toch: nieuws = nieuws, en juist NIET achtergronden. Achtergronden zijn dingen die al gebeurd zijn, en dus geen nieuws meer zijn. Mocht het nodig zijn, dan kun je een apart artikel met achtergronden verwachten over een spel. Bovendien vind je voor een aantal spellen ook impressies hier.  En met zelf opzoeken bedoelen we: er staat vaak een bron bij. Dat betekent dat je de bron kunt checken, en daar eventueel meer informatie kunt lezen. Als je puur meer over een spel wilt weten kun je links een hoop informatie vinden, inclusief links naar de ontwikkelaar en uitgever van het spel.  Informatie zoeken is dus super makkelijk, en het zou alleen maar overbodig zijn als we alles in een nieuwsbericht zetten. Daarbij kan er op deze manier veel meer nieuws geplaatst worden, doordat redacteuren nu veel minder tijd kwijt zijn aan nieuws. Nu was het vandaag dan rustig wat betreft nieuws, dus is er niet al teveel gepost, maar doordeweeks zul je het verschil zeker merken.  Denk er over na en je zult zelf zien dat het allemaal gewoon heel logisch is.
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren