1. 20 minuten aan Diablo 4 Druid-gameplay

20 minuten aan Diablo 4 Druid-gameplay

Met een wolf aan je zijde

Tijdens Blizzcon 2019 is Diablo 4 eindelijk bekendgemaakt en nu kan je 20 minuten aan Druid-gameplay zien.

Druid is één van de speelbare personages in Diablo 4, en naast Sorceress en Barbarian-gameplay krijgen we nu ook Druid-gameplay te zien. De video van Game Informer toont Druid in actie, we kijken toe hoe het personage verandert in een ‘weerbeer’ of weerwolf en zijn vijanden in elkaar mept. In welk beest je veranderd hangt af van de aanval die je kiest, in plaats van zelf transformeren en dan aanvallen.

De transformatie ziet er vloeiend uit; gelijk op het moment van de aanval transformeert je lichaam. Het lijkt erop dat de speler geen rekening hoeft te houden met een vertraging, wat anders iets is waar je op moet letten wanneer je vecht.

De Druid wordt vergezeld door een wolf die automatisch tevoorschijn komt wanneer je het personage selecteert, het is dus niet nodig om een speciale actie uit te voeren om de wolf naar je zijde te roepen. Je kan de wolven aansturen om de vijand aan te vallen, maar pas op, ze kunnen overlijden. De commentatoren van de video zeggen echter dat dit wel wat moeite kost.

Bekijk hieronder de volledige gameplay.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik raak steeds meer benieuwd naar Diablo 4. Nu al +1000 uur in Diablo 3 dus ik wil weer verder met een nieuwe setting en weer nieuwe gear. Nu nog even een lange tijd wachten en dan weer demonen hakken.
  • @Deadhand

    Diablo 4 ziet er veelbelovend uit!
    Lekker donker stijltje wat mij aanspreekt, en dan een nieuwe klasse als de druid. Hoe vet is die!!!

    Nou niet helemaal nieuw. Hij zat geloof ik al in Diablo 2, maar die heb ik zelf nooit gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren