1. 200 spelers-modus verwijderd uit Call of Duty: Warzone

200 spelers-modus verwijderd uit Call of Duty: Warzone

Na een week

De 200 spelers-modus is verwijderd uit Call of Duty: Warzone. Het is nu weer alleen mogelijk om met maximaal 150 spelers in een server te zitten.

De 200 speler-modus werd uitgebracht als een tijdelijke modus, dus dat de modus niet zou blijven is geen nieuws. Dat Infinity Ward na één week de optie offline haalt is wel vrij snel.

Gelukkig kwam de nieuwe update met meer aanzetten dan het verwijderen van de modus. De Warzone Battle Royale Quads-modus is weer terug. Daarnaast voegt Infinity Ward ook Battle Royale Stimulus Trios toe aan de game. In Stimulus-modusgames wordt de Gulag verwijderd en kunnen spelers met genoeg geld direct terug in het spel komen. Elke speler begint met een bedrag van $4500 genoeg om ze één keer terug te halen. De keuze is dus upgrades of automatisch respawnen?

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone zitten op het moment in hun vierde seizoen. Dit seizoen ging op 10 juni van start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • De game is na de laatste update echt weer onspeelbaar geworden voor mij. Stelletje koekenbakkers bij IW.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren