1. 20.000 cheaters geband van Call of Duty: Warzone

20.000 cheaters geband van Call of Duty: Warzone

Een goed begin van seizoen 6

Er zijn afgelopen maandag ruim 20.000 cheaters gebanned van Call of Duty: Warzone.

Het zesde seizoen van Call of Duty: Warzone is vandaag van start gegaan en volgens Vice lopen ruim 20.000 spelers de start mis wegens cheaten.

Twitch-streamer Nick Wagner werd tijdens een potje Warzone plots uit de game gegooid en kreeg bij het inloggen te horen dat zijn account een permanente ban heeft gekregen. Wagner maakte gebruik van het programma EngineOwning en moet daar kennelijk voor op de blaren zitten.

Het is onduidelijk of alle bans gebaseerd zijn op het gebruik van EngineOwning. De webstite van EnigneOwning heeft inmiddels wel naar buiten gebracht dat hun cheat voortaan gedetecteerd kan worden door Infinity Ward en dat het gebruik van hun software kan leiden tot een ban.

In april werden er al ruim 50.000 spelers gebanned van Warzone. Infinity Ward gaf destijds al aan dat de lijn doorgetrokken zou worden en dat er dus meer bans zouden volgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • "EngineOwning offers cheat software for different multiplayer games. We believe that everyone should have the ability to win and enjoy online matches."

  Ze brengen het mooi maar het is natuurlijk ongelooflijk dat zo'n partij die plezier voor eerlijke spelers verpest een platform heeft en daar geld mee verdient. Als je wil winnen moet je gewoon blijven oefenen, losers.
 • Dan ben je toch wel echt een droeftoeter als je een streamer bent met cheats. Weet niet of zijn volgers dat wisten en een beetje stoer liep te doen dat ie zo goed is.
  Anders is dit einde carrière voor hem zo.

  Wel fijn voor PC gamers dat hopelijk hierdoor Warzone weer beter speelbaar is voor ze. Maar crossplay laat ik lekker uit op me PS4. Een controller verliest het 9 van de 10 keer van een keyboard en muis.
 • @Snafu9
  Niet alleen de combi van M&K is aanzienlijk beter, een degelijke pc draait de game ook veel beter, grote FOV, hogere FPS, betere draw distance.

  Niet erg gebalanceerd dus!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren