1. Kung Fu Panda (X360)

Kung Fu Panda (X360)

De gameplay is uw basis 3D-avontuur, vol munten en post collectie te breken de vijand bashing. Gamers Kunnen de munten verzamelen naar post-niveau (van pauze-scherm, voor ongeduldige mensen) upgrades Po om de vaardigheden en capaciteiten van de toevoeging van een klein RPG tintje aan basis-avontuur van de wedstrijd te voelen. Biedt het spel zo veel in de Manier van upgrades die de Meeste gamers zullen Moeten spelen door het spel een tweede keer om genoeg munten te bereiken om te ontgrendelen alles. Dankzij een eenvoudig te gebruiken controle-regeling, onderhoudende gameplay, en sprankelende persoonlijkheid van het spel wil je spelen via meer dan een keer.

De controles voor het spel zijn eenvoudig, de behandeling met X en Y snelle aanvallen de verwerking van uw kracht beweegt. Het spel breidt op deze Fundamentele controles door het onderwijs te gebruiken van je combo's in de strijd. Zijn allemaal De combo's erg leuk te gebruiken, met inbegrip van het blokkeren van de Verschillende tegenaanvallen. Po's buik plof op de grond na sprong Zowel een onderhoudend en effectief bij het verzenden van zwermen kleinere vijanden op de grond. Aangezien het niet een erg uitgebreide set van combo's, kinderen die pick-up het spel zal het Kunnen Omgaan met gemak. Gamers oud genoeg om de aanschaf van dit met HUN eigen zuurverdiende geld zal hier genoeg vinden om hen Betrokken te houden tot het einde, Omdat je er een Redelijke hoeveelheid van karakter veranderen (eland met HUN eigen combo's) en gestage progressie sterven blijft Po het leren van nieuwe beweegt tot het einde.

Niveaus ontwerp is overal ongeveer hetzelfde, met een handvol kleine slechteriken opladen op je in aanvulling op de een of twee Middelgrote vijanden te Vechten. U gaat dan als uw bedrijf Po, van een andere meester van de strijders, frustreert everzwijnen, Crocks, en gorilla's, Terwijl het opslaan van konijnen en Schildpadden. Alles verleden goed bij het verhaal, en voelt nooit too cute Voor een volwassene te stralen doorheen. Dankzij de bovengenoemde vechtsysteem en fantastische animatie, het wordt nooit oud niet.

Hoewel de animatiefilm Meeste spel overgangen te lijden van slecht niet in staat om de schoonheid van wat je ziet op het grote scherm wedstrijd, is Kung Fu Panda gorgeous. Nee, het is wel op Gelijke Voet Met de kwaliteit van de film, maar het is ongelooflijk dichtbij. Het karakter modellen, de strijd animaties, en de omgeving zien er allemaal fantastisch, ondanks een te zacht kleurenpalet. Met het verhaal verteld over dertien niveaus, duurt het Meeste gamers Tussen de Zes tot acht uur in beslag op de moeilijkste Moeilijkheidsgraad, en zal u naar meer.

Er zijn slechts een paar kleine klachten met de campagne. De camera, Terwijl het bijhouden van je boete deur het grootste deel van het spel, heeft de neiging om in de weg op een paar gelegenheden. Een paar levels lijken Ontworpen voldaan liefdevolle herinneringen aan Frogger in gedachten, met drijvende waterlelies en pallets te springen op. In deze Gevallen is de camera toont u automatisch de uiteindelijke bestemming; verlaat je te knoeien met de rechter joystick om tegemoetkomend objecten te springen op te vinden. Veel meer frustrerend, Lijkt de camera niet in staat bij te houden met intense boss battles. Te Vaak zal u gaan naar schijnbare veiligheid, alleen om pummeled deur de baas bij de hand. Het laat je swingen de camera bijna net zo Vaak als vuisten Po's. De boss battles ook de andere geringe kwestie functie met het spel. Het spel Ritsen langs dromerig voor het eerst een nl Driekwart niveaus, Totdat je je eerste baas gevecht te bereiken en komen tot een quick-time event. Gelukkig is er meer aan de gevechten dan deze vervelende clips, maar elke baas strijd heeft ten minste een Quick-Time-Event Voordat je Kunt winnen. Gelukkig, ontwikkelaars houden ze op relatief minimum in het spel, en de boss battles zijn Meestal Uitdagend genoeg om het break verwelkomen als ze opdagen, nou ja, bijna.

Alsof de grote single-player game niet voldoende waren om uw aandacht verdienen, de schijf heeft ook een boot vol goodies in de multiplayer modus. Tijdens het spelen via de single player game, kom je hiel groen-gloeiende 'Zeldzaam' munten sterven Verschillende aspecten van de multiplayer-kant van de dingen ontgrendelen, Van niveaus te speelbare personages. De diepte van de gebeurtenissen aangeboden in multiplayer is indrukwekkend. Er zijn niveaus ruzie 'die een Behoorlijke steek te Nemen op het Smash Bros Melee-stijl Veldslag, een wedstrijd drie spel, boogschieten-stijl Doel de praktijk met behulp van Enkele van de spellen grote bevestigbaar wapens, en een Zelfs version of mahjong, om een paar.

Misschien wel het beste van het stel is het team survival-modus, waarin spelers hebben een bepaald aantal woont in een poging om de laatste Vijftien minuten non-stop slechteriken in een eenpersoonskamer. Het enige kleine klacht met deze kant van het spel is dat het beperkt is tot Dezelfde console-gaming, voor maximaal vier spelers. Het is diep en gevarieerd genoeg om een volledige XBLA release voor tien minste 800 MS Points te rechtvaardigen, en zou een absolute hit over Live.

Wat Scheidt Kung Fu Panda uit de kooi die je Gewend bent om naast release van een film is dat het Werkelijk voelt Alsof het spel zou staan goed op Eigen Houtje zonder de film. Het is Duidelijk DAT DAT verwachten Moeten we dit vanuit een Dergelijke film-gerelateerde games, maar we zien het zo zelden voor DAT we enthousiast Wanneer het gebeurt. Toch, genageld Activision Absoluut voldaan Kung Fu Panda, het leveren van een geweldig spel!

Conclusie en beoordeling

Kung Fu Panda is een goede game, alleen de QTE zijn iritant en het speelduur van zo'n ongeveer 6 uur is niet zolang..
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Grappig
  • Vechtsysteem
  • Missies....
  • Minpunten
  • QTE
  • Camera
  • Die niet zo lang duren

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren