1. Nokia begint zending N-Gage QD

Nokia begint zending N-Gage QD

Nokia is vandaag begonnen met het versturen van de N-Gage QD naar de verkooppunten. Dit geldt naast Europa ook voor Afrika en Azië. De prijs van Nokia's verbeterde telefoon/handheld zal beginnen bij €49,99 in combinatie met een abbonement.

De twee grootste verbeteringen van het apparaat zijn een sleuf voorin, waardoor de batterij er niet meer af hoeft om van spel te wisselen, en de verplaatsing van de microfoons waardoor er op de oude vertrouwde manier gebeld kan worden. Daarnaast kent het een langer meegaande batterij, verbeterde knoppen voor de spellen, een scherper scherm en de nieuwe N-Gage Arena applicatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • wordt natuurlijk een dure abbo  2 jarige abbo voor 30 euro per maand denk ik :S

 • Het is wel een flinke vooruitgang :). Hopelijk gaat deze voor wat betere verkoopcijfers zorgen voor Nokia.

 • ik heb toch liever de DS

 • flop gage wat moet je met dit als de PSP komt?

 • Op een gewone telefoon kan je ook spellen spelen, en als je speciaal voor de games zon ding koopt kan je net zo goed een gba kopen of wachten op de ds of psp. Bij die drie heb je ook tenminste een goede line-up

 • 1. deze moet je niet met de psp en ds vergelijken, dit is nog vorige generatie, eerder met de GBA vergelijken en die ownd hij kwa techniek en straks ook kwa spellen.

  2. dit is niet puur een game systeem maar ook om mee te bellen, dus nogmaals niet vergelijken.

  3. jullie kunnen helemaal niet ordelen over deze handheld want niemand van jullie heeft hem al, jullie hebben niet op de PSP, DS of Ngage QD gespeeld en dus totaal niet ordelen  Kortom de N-Gage QD is de sterkste handheld van het moment, met de meeste funties en mogelijkheden zoals telefoneren. Top spellen als Call of Duty en vele andere komen er op waardoor hij waarschijnlijk ook de beste line up van het moment heeft. In andere woorden, dit is beste handheld van het moment in alle aspecten.


 • het enige wat leuk was aan de n-gage is de mp3 speler en de bluethooth ding om van die standaard spellen er op te zetten:S halen ze da ter juist uit:S

 • Ik zie de N-Gage QD wel als een welkome toevoeging, ga hem zelfs aanschaffen als het ding in de winkels verschijnt! De line-up is ook goed, Pathway to Glory is extreem leuk en de titels van Atari, Capcom en EA mogen er ook wezen.

 • niemand wilt dit ding behalve de mensen die geen verstand hebben van games of nokia fanboys ;) maar ach ik laat m wederom in de winkels liggen.

 • Volgens mij is Nokia een beetje levenmoe!

  nou nog een handheld met te lage garphics uitbrengen die het nooit van NDS en PSP gaat winnen! :-S

 • De GBA (waar je de n-gage mee moet vergelijken) is technisch achterhaald, en er komen geen vernieuwende spellen meer voor. De nieuwe n-gage daarin tegen heeft nog zat opties die op de juist manier benut kunnen worden. Het spel is 3D erg sterk (ja sterk ja, als je het vergelijkt met de GBA) waardoor je spellen als Pathway to Glory en Call of Duty kan spelen op een handheld. Verder zijn er andere grote uitgevers die Kris ook al noemde die allemaal ook met veel belovende games komen.  Van Fanel, vind jij de Kris (Content Manager IG) en ik geen verstand hebben van games? Ik ben helemaal geen Nokia fanboy, ik heb geen N-Gage, me telefoon is niet van Nokia, ik ga deze nieuwe niet kopen, ik heb een GBA en een GBA SP, ik heb ruim een jaar lang de grootste GBA site van Nederland gerund en was/ben er een grote van fan, maar nu moet ik gewoon objectief zijn en de feiten bekijken. De n-gage is de komende tijd meer waard dan de GBA, ook al zijn er op de Gameboy al heel veel spellen, het gaat er om wat er komen gaat.  Teveel mensen hebben vooroordelen over de n-gage die (terecht) zijn ontstaan door de eerste versie. Wat ik wil zeggen; wees is niet blind en kijk wat Nokia te bieden heeft.


 • Niks voor mij, zag advertentie in de krant ofzo en was absoluut niet onder de indruk van de gfx die ze er op toonden bij verschillende spellen. Was zowieso nooit onder de indruk van de N-Gage.

 • mooie handheld

 • @Sander. S

  Ik bedoel niet dat jullie er geen verstand van hebben maar gewoon dat t niets word tis gewoon een aangepaste versie van t origineel met minder opties. En de enige reden dat ik de ngage zou willen kopen is om er filmpjes van realplayer mee te kijken in de les want ik vind dat t ding echt ruk speelt (zoals alle telefoons in mijn opinie) En jij zegt zelf dat je de ngage niet wilt dus sloeg mijn tekst niet op jullie alleen op de extreme ngage fanboys die alles goed vinden aan de ngage.

 • Iedereen die er hier negatief loopt te zeiken heeft duidelijk niet met het ding gespeeld. Ghost recon, pathway to glory en tal andere spellen zijn gewoon kicken.

 • hahaha kijkt die nintendo fanboys lullen dat de N gage slechte graphics heeft in vergelijking met de DS, de DS heeft ook slechte graphics in vergelijking met de PSP!

 • Nou verwacht er maar niet te veel van.

  Maar op zich wel een vooruitgang…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren