1. Far Cry planning voor komende tijd

Far Cry planning voor komende tijd

Ubisoft heeft ons een update gegeven over wat we de komende tijd van Far Cry kunnen verwachten. Tussen 7 juni en 14 juni zal patch 1.2 voor Far Cry verschijnen die vooral de multiplayer in grote maten moet verbeteren.

Rond 14 juni zal ook de software developers kit uitkomen, iets waar veel mod ontwikkelaars op zitten te wachten. Ten slotte zal tussen 15 juni en 18 juni ook de dedicated server voor Windows en Linux verschijnen wat tot stabielere multiplayer servers gaan leiden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Chill, de multiplayer is nu echt nog verpest. Maar door die patch en de dedicated server krijg ik weer hoop. Ook z'n SDK is wel leuk op lange termijn, hopelijk komen er een beetje coole mods uit.

  • ik ken de game niet, maar als iemand de volledige versie kan geven, doe maar :D

  • lijkt me wel een cool spel.

  • De single player is mooi, leuk, lang en stabiel, multiplayer is het tegenovergestelde van al die dingen.

  • @ ummer. Painkiller is in't begin misschien wel cool maar veel denkwerk zit er nu niet echt achter het concept he?? Op de lange duur of na uitspelen wordt het wel dik saai hoor. Dan vind ik FarCry langer meegaan. Veel dieper en gevarieerder.    Ik vind het dan ergens haast normaal dat Painkiller met zijn supersimpele gameplay bijna geen bugs heeft. Onlangs echter ook een patch van uitgekomen hoor.. De multiplayer van Painkiller werkt dan wel quasi perfect. Lijkt me wel spannender in FarCry met dat bukken en kruipen (wat Painkiller beiden niet heeft). Maar ieder zijn smaak natuurlijk he.

  • Singleplayer is zó tof! Alleen de multiplayer is wat minder…

  • Painkiller en UT2004 zijn beide goed te spelen toen ze uit de winkel kwamen. De performance van UT2004 is alleen niet echt top, maar het was wel gewoon goed speelbaar.

  • Niet mee eens, het spel heeft een aantal grafische verbeteringen, de gameplay is heel erg veranderd. 2 nieuwe game modes, heel veel nieuwe wapens, voertuigen en heel veel nieuwe mappen, vind ik toch echt een vervolg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren