1. SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 2 (PSP)

SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 2 (PSP)

Het is begonnen toen ik mij verveelde. Ik had al mijn andere games al gespeeld, en zat daar dan. Toen zocht ik op Insidegamer achter games, en ben dan uiteindelijk op SOCOM U.S. navy seals fireteam BRAVO 2 uitgekomen. Het heeft nog een tijdje geduurd voordat ik het spel had.

Toen ik in Brussel was zag ik het spel liggen. Er waren geen twijfels over. Ik kocht het onmiddelijk, en ik moet zeggen het was geen miskoop. Het eerste wat ik deed was mijn PSP halen, het oude spel eruit wippen en SOCOM...2 erin steken. Ik ben beginnen spelen en het was meteen raak.

Je speelt Met Sandman. Je hebt 3 teamgenoten: Wraith, Lonestar en Bronco. Bij iedere missie die je start, kun je kiezen uit een van deze drie. Elk van je teamgenoten heeft zijn eigen specialiteit en favoriete wapen. zo heeft Wraith bijvoorbeeld de specialiteit stealth.

Ook kun je je eigen wapens kiezen. je kunt wapens kopen met je CE (commad equity). Je kunt CE verkrijgen door missie's te spelen en zoveel mogelijk objectives, sub objectives en bonus obejctives te voltooien en je vijanden niet doden, maar gevangen te nemen. Ook kun je wapens krijgen met je staus van Local Influence (LI) hoe meer gevangenen je maakt, hoe meer LI je krijgt. zorg er wel voor dat je geen inwoners verwond, want dan zakt je LI weer.met LI krijg je wapens van de zwarte markt en krijg je meer info.

Over de multiplayer zal ik niks vernoemen. Persoonlijk vond ik dit spel enorm goed. Alleen de graphics konden beter. Op de besturing heb ik ook niets aan te merken, alleen dat je free look kunt gebruiken. Die free Look vind ik eigenlijk nutteloos, en het maakt het iets ingewikkelder.

Ook heb je in de extra's de mogelijkheid om voor de multiplayer je eigen personages aan te passen. een helm, een speciale broek, enz... . Je kunt naar de filmpjes kijken die je, naarmate je de campaign missie's volbrengt, vrijspeelt. Dan heb je nog de jukebox, waarin je alle muziekjes kan beluisteren die je door het spel heen te hoort.

Ik raad iedereen aan die van Actie en Strategie houdt om dit spel te kopen. Het is mijn ogen zeker een serieus goeie game.

Conclusie en beoordeling

fantastisch goeie game. Een echte aanrader
9,3
Score
93
Score: 95
  • Pluspunten
  • De missie\'s
  • De keuze tussen personages
  • De goeie main soundtrack
  • Minpunten
  • Graphics
  • Nutteloze free look

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren