1. Sega Mega Drive Ultimate Collection (PS3)

Sega Mega Drive Ultimate Collection (PS3)

Beyond Oasis: the story of Thor (Sega megadrive)!

Ik heb sinds Donderdag 7 Augustus 2009 game ganaamd Sega megadrive ultimate Collection gekocht bij mijn dichtbij zijdende free recordshop! In dat Blue ray DVD staat 40 sega’s retro games in een bundel, dus ook de game genaamd Beyond Oasis: the story of Thor van het jaar 1995, dus daar over wil ik het in deze retroview gedeelde in deze thread, wil ik natuurlijk over een retro game genaamd Beyond Oasis: The story of Thor hebben! Deze game woredt oon natuurlijk op (Playstation 3) gespeeld met Sega megadrive ultimate collection bundel!

Het verhaal gaat over jonge strijder genaamd Ali… Hij is in het grot aan het verkennen en opeens vindt hij een schatkist eb hij open het schatkist en ziet een goeden armband liggen en hij pakt een gouden armband en hij hoort meteen een geheimzinnige stem vanuit de gouden armband en die goeden armband vertelt een groot verhaal en geeft een verzoek aan Ali om Het allerbeste wereld te redden vanb Het allerbeste, kwade Silveren armband en moet Ali ook nog z’n familie bevreijden, En de grot gaat meteen na een gesprek van geheimzinnige stem vanuit de gouden armband beven en Ali maakt meteen van het weg komt en Ali ziet dat het grot gaat in het zee zinken… En hij moet dan ook de vier monster (spirits) uit de dungeon bevrijden en ze helpen ook Ali met z’n missie. Nu Ali in z’n dorp ariveer begint meteen een gevecht tegen vijanden, want de monsters en vijanden teroriseerd de hele dorp van Ali en ze hebben Ali’s zusje ontvoerd, Ali moet nu de wereld redden en z’n zusje redden van de kwaad! Ali gaat nu naar de kasteel om met de Koning en Princess gesprek te beginnen en het eerste missie gaat dan ook meteen beg meteen beginnen voor de strijder genaamd Ali!

Het gameplay van het spel genaamd Beyond Oasis: the story of Thor is meer vergelijken met The legend of Zelda: A Link to the Past van (SNES), maar het gameplay is meer uitgebreider dan The legend of Zelda: A Link to the Past (SNES). Het is een RPG game van Sega megadrive console en op Plasystation 3 met die SMD ultimate collection! Ik vindt deze versie van Sega megadrive ietsje beter dan Zelda games en geef het een cijfer van 9. Ali kan ook z’n eigen mosters (spirit) gebruiken en oproepen door de natuurlijke opjecten te gebruiken zo kun je door d3e kampvuur en vonken van het muur kun je een vuur monster genaamd Efreet oproepen, door de water druppels, waterval, vijvers, rivieren, en zeeën kun je de water monster genaamd Dytto oproepen (soort een Nova van Zelda) en zo moet je ook andere monsters oproepen! Met die monsters moet je wel puzzles oplossen om door de levels door heen te spelen!

Het design van het game lijkt echt meer op het Super Nintendo spel genaamd the legend of Zelda: A Link to the Past, maar veel mooiere beeld en sound is beter uitgewerkt en ook van die wereld kaart en character desight is echt perfect uitgewerkt door Sega producers goed gedaan Sega, want ik zit gewoon smullen van het game genaamd Beyond Oasis: the story of Thor! Het allerbeste, item gebruik is goed, wapen keuzen is ook goed en status verbeteringen door de harten dat je van een vijanden krijg die wordt ook opgeslagen in je9 status en je rang en HP en SP wordt dan sterker door de items wordt je magie en defensie wordt ook meteen veel beter!

Conclusie en beoordeling

Beyond Oasis kan wel op Zelda games lijken, maar het is wel beter uitgewerkt dan de Zelda games van Super Nintendo! En het is ook wel een leuk game op Playstation 3 te spelen met de bundel genaamd Sega megadrive ultimate collection vrienden!
9
Score
90
Score: 90
 • Pluspunten
 • Lijkt op Zelda games van Nintendo!
 • Veel beter uitgewerkt dan Zelda games van Nintendo!
 • Wapens krijgen door schatkisten en monsters te verslaan!
 • Design heel mooi!
 • Gameplay beter dan Zelda games van Nintendo!
 • Minpunten
 • Je kan niet veel items van je herstel van HP en SP niet meenemen!
 • Als je in de Dungeon G» Als je in de Dungeon Gameover je gaat eruit dan moet hele dungeon opnieuw spelen en kan het niet Saven in het Dungeon en Caves!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En weer aan arcadegame erbij, MS lekker op dreef :-).

 • hetekroketten

 • En weer een saaie Arcade game… Btw, nieuwe stagiare?

 • Ik ben alweer een week bezig hoor. Wel goed opletten a.u.b. :P

 • Wat een meuk toch weer!!

 • Bah kaarten :(

 • die zag ik voor een paar euro voor de PC liggen bij de mediamarkt =P

 • Echt dit spel is best vet voor op vakantie. Simpel maar toch vrij vermakelijk.

 • Doe maar weer eens een trial.

 • is echt een leuk arcade spel deze en voor die prijs gaan we niet zagen he

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren