1. Condition Zero 1.2 komt volgende week

Condition Zero 1.2 komt volgende week

Counter-Strike: Condition Zero zal volgende week als weer versie 1.2 ontvangen. Dit is tamelijk snel aangezien versie 1.1 nog maar voor korte tijd uit is. De patch is misschien niet zo indrukwekkend als de vorige maar zeker het melden waard.

Zo zal er bij beide teams een nieuw speler models bij komen, en ook de hostage modellen zijn een stuk verbeterd. De hostages zullen ook uitgerust zijn met kunstmatige intelligentie en zullen op eigen houtje proberen te ontsnappen als er niemand in de buurt is. Ook zullen ze de hele tijd om zich heen kijken en tegen jouw zeggen wat ze zien.

Ten slotte zal er nog een nieuwe map worden toegevoegd genaamd de_sienna_cz. In ons archief vind je twee screenshots van deze map, je kan deze hier bekijken. Er zullen nog een aantal verbeteringen plaats vinden waar nog geen informatie is over verstrekt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wel vet dat Valve hun spellen steeds goed blijft updaten met echt nieuwe content. Hopelijk gaan ze dat ook doen bij Half-Life 2. Deze map lijkt best wel op inferno trouwens.

  • ja me2

  • Op CZ zijn meer noobs dan 1.6, het speelt pcies hetzelfde als 1.6 alleen ziet er wat beter uit en krijgt in de toekomst meer updates.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren