1. Juni

Juni

Zelfs in de maand juni worden de zuurverdiende euro's van de gamers afgepakt, want er komt toch weer wat moois uit. Voor de casual gamer komen spellen gebaseerd op de films Shrek 2 en de nieuwe Harry Potter uit. Voor de tactische schietfanaat hebben we Full Spectrum Warrior in de aanbieding, en voor de Game Boy Advance komt er een nieuwe F-Zero aan. En wat te bedenken van DRIV3R die deze maand wordt verwacht. Laat het zwembad dus maar links liggen en die bruine kleur kan je voorlopig ook vergeten!Multi Platform spellen

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_3.jpg GameCube| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_5.jpg Game Boy Advance
Uitgever: Electronic Arts | Ontwikkelaar: EA UK Studio
Releasedatum: 4 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1580.jpgHarry Potter en de Gevangene van Azkaban dekt het derde schooljaar van de jonge tovenaar en is bovendien het eerste spel dat Eye Toy ondersteunt en niet door Sony zelf wordt ontwikkeld. Deze Eye Toy optie is alleen een extra.

Het spel bevat een verhaallijn waarin het ook mogelijk is om naast Harry Potter nu ook met Ron Wezel en Hermelien Griffel te spelen. Volgens EA wordt het spel een stuk duisterder en negatiever, net zoals het boek dus. In het spel zal vooral samenwerken belangrijk zijn. Je kunt tussen de drie personages wisselen om hun speciale krachten te gebruiken om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen.

De Gevangene van Azkaban is gebaseerd op de derde gelijknamige film. De duistere bewakers van Azkaban, Sirius Black en Dementors, zijn ontsnapt en jij gaat tegen hun vechten. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban verschijnt 4 juni in de winkels voor alle platformen.

Thief: Deadly Shadows
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC
Uitgever: Eidos Interactive | Ontwikkelaar: Ion Storm
Releasedatum: 11 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1343.jpgIn Thief: Deadly Shadows kruipt de speler in de huid van meesterdief Garrett. Garrett leeft in een stad waarin verschillende groeperingen met elkaar botsen. Duistere dingen staan te gebeuren en het is aan de speler om dit te voorkomen via allerlei missies in de stad.

Het spel is zowel vanuit de ogen van Garrett te spelen, als met de camera achter Garrett. Dit wisselen tussen eerste persoon en derde persoon kan altijd hetgeen de overzichtelijkheid bevordert. De speler zal met behulp van verschillende gadgets, wapens en bewegingen zoveel mogelijk uit het zicht moeten blijven van de bewakers. De missies varieren van het stelen van objecten, tot het vermoorden van belangrijke personages of het ontrafelen van mysteries.

De Kunstmatige Intelligentie reageert zoals echte mensen dat zouden doen. Dode lichamen zal de speler moeten verstoppen en bloed moet worden schoongemaakt. Dit klinkt alsof de speler erg veel vrijheid heeft en dat is ook zo; missies kennen erg veel verschillende routes en de bewegingen en voorwerpen zal de speler naar eigen inzicht moeten inzetten. Het is zelfs mogelijk om als afleiding zakken te rollen van voorbijgangers. Al met al dus een veelbelovend sluipspel met in de hoofdrol een dief.

Bekijk voor meer informatie onze impressie.

Shrek 2: The Game
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_3.jpg GameCube| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_5.jpg Game Boy Advance
Uitgever: TDK Mediactive | Ontwikkelaar: Luxoflux
Releasedatum: 25 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1820.jpgSpeel met Shrek en zijn vrienden en ga het avontuur te lijf. Met Shrek 2: The Game speel je in de werelden van de film maar ontdek je ook nieuwe gebieden. Shrek 2: The Game zal een combinatie van een actievol teamspel en een traditioneel avontuur. Het spel is te spelen met maximaal vier spelers. De spelers kunnen ook weer meedoen zonder het spel te pauzeren.

Naast Shrek kun je uit zeven andere personages kiezen. De overige zeven komen deels uit de film maar er zitten ook unieke en nog nooit vertoonde figuren in het spel.

Samenwerken en een hecht team vormen is belangrijk bij dit spel. Om de diverse puzzels, monsters en avonturen op te lossen zijn je teamgenoten van essentieel belang. Naast serieuze gameplay zal het spel ook de bekende Shrek humor bevatten. Het spel zal ongeveer twaalf uur lang zijn en ligt vanaf 25 juni in de Europese winkels.

DRIV3R
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC
Uitgever: Atari | Ontwikkelaar: Reflections Interactive
Releasedatum: 25 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1054.jpgReflections Studios brak eind jaren negentig door in de spellenmarkt met het klassieke Driver, dat je vrij liet rondrijden in steden. Als agent met een opdracht duik je onder in het criminele circuit, terwijl de politie je constant met loeiende sirenes achterna jaagt.

Het spel liet je rondrijden in San Francisco en Miami, waar je door nauwe straatjes de politie van je afschudde en met reusachtige sprongen door het steile San Franciso banjerde. Driver 2 liet je voor het eerst stappen buiten je auto maken, waar agent Tanner de veel auto’s die rondreden in het spel kon gebruiken voor zijn eigen plezier. Chicago, Las Vegas, Havana (Cuba) en Rio de Janeiro zijn in dit deel de steden waar je achtervolgd wordt door de politie.

Aan het derde deel in de Driver-reeks wordt al behoorlijk lang gewerkt. Ontwikkelaar Reflections is dan ook erg ambitieus. Qua uiterlijk doet DRIV3R, de definitieve naam voor het spel, erg denken aan Grand Theft Auto. Ook hier heeft de speler de keuze om missies te voltooien of om maar wat rond te scheuren. Dat kan dit keer in drie steden, te weten Miami, Nice en Istanbul.

Niet alleen kunnen er auto's worden gestolen, ook kan de speler gebruik maken van trucks en boten. Daarnaast zijn er allerlei wapens om het criminele sfeertje extra kracht bij te zetten. Leuk is dat de stemmen, onder andere voor hoofdrolspeler Tanner, worden ingesproken door echte acteurs. Volgens Atari zal de speler het gevoel krijgen in een interactieve film te spelen.

Shellshock Nam '67
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC
Uitgever: Eidos Interactive | Ontwikkelaar: Guerrilla
Releasedatum: 25 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/2026.jpgOntwikkelaar Guerilla brengt samen met uitgever Eidos Interactive "Shellshock: Nam '67" uit. In dit intense actiespel is het de bedoeling om van het groentje uit het team naar een volleerd lid van de speciale eenheid te groeien. Je wordt meegenomen naar de dodelijke, dichtbegroeide jungle van Vietnam, waar je de chaos van de hevige oorlogsvoering zal meemaken. Door een goede combinatie van tactiek en samenwerking kan je elke missie tot een goed einde brengen, tel daarbij op dat het spel de jungle omgeving van Vietnam tot in de grootste details zal overbrengen en je hebt genoeg redenen om het spel aan te schaffen.

Nederland heeft eindelijk weer een exportproduct waar we met recht trots op mogen zijn. Shellshock: Nam '67 moet rond 25 juni de winkels onveilig maken.


Game Boy Advance spellen
Door Jakob Dieckmann

De Game Boy Advance lijkt een beetje op zijn einde te lopen. Deze maand worden zowel de PlayStation Portable als de Nintendo DS gepresenteerd op de E3. En wat blijft er dan over voor de GBA? Deze maand in elk geval niet al te veel. Want met alleen Boktai, een spel dat al bijna een jaar uit is in de Verenigde Staten, is de koek al snel op. Gelukkig is het wel een koek met lekkere nasmaak.

Sonic Advance 3
Uitgever: Sega | Ontwikkelaar: Sonic Team
Releasedatum: 3 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1578.jpgSonic Advance 3 zal deze maand naar Europa komen. De vorige delen deden het erg goed op de Game Boy Advance en de verwachtingen voor dit derde zijn dan ook erg hoog.

Sonic Advance 3 belooft het snelste Sonic spel tot nu toe te worden. Dit spel beschikt over haarscherpe beelden en talloze modi. Als je een vriend hebt, die ook in bezit is van dit spel, kun je Sonic Advance 3 samen doorlopen in de co-op modus. Daarnaast zitten er genoeg mini-games in dit spel om weer even vooruit te kunnen. Tot slot kun je met nog drie andere vrienden genieten van de multiplayer battle mode. Hierin moeten de spelers proberen zo snel mogelijk bij het einde van een wereld zien te komen.

F-Zero: GP Legend
Uitgever: Nintendo | Ontwikkelaar: Nintendo
Releasedatum: 4 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1572.jpgF-Zero heeft bewezen dat het spel niet alleen op de retro spelcomputer populair is. Na twee succesvolle delen op respectievelijk de Game Boy Advance en GameCube komt er een nieuw deel uit. F-Zero: GP Legend verschijnt op 4 juni 2004 op de Game Boy Advance.

Het grootste verschil met het vorige deel is de uitgebreide verhaallijn. Als je voor dit speltype kiest kruip je in de huid van Rick Wheeler. In totaal moet je veertig missies, welke door korte videofragmenten ondersteunt worden, voltooien.

Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest
Uitgever: Nintendo | Ontwikkelaar: Rare
Releasedatum: 25 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1633.jpgDonkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest is het tweede deel van de Donkey Kong Country serie voor de Game Boy Advance. Deel twee oogt nog steeds erg goed, maar heeft haar glans toch wel over de jaren verloren. Deel twee biedt naast vergelijkbare beelden ook weer een vergelijkbaar verhaal.

Nieuw aan Donkey Kong Country twee zijn enkele nieuwe mini-games. Zo zal het onder andere mogelijk zijn om te racen op Expresso de struisvogel. Veel aandacht van Rare is ook gegaan naar de co-op modus. Hierin kunnen twee spelers tegelijk het verhaal afwerken als Diddy- en Dixie Kong.

Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest is vanaf 25 juni te koop bij alle grote handelaren en belooft wederom een leuke titel voor de vakantie te worden.


GameCube spellen
Door Daniël de Keizer

Hoewel april en mei er niet zo zonnig uitzagen, zorgt de zomer in Juni voor behoorlijk veel vertier op de GameCube. Ondertussen hebben wij gezien dat Nintendo tijdens de E3 flink heeft uitgepakt. Desondanks wordt er in Juni het nodige uitgebracht dat bezitters van de Cube tevreden binnen houdt. De zomer duurt nog lang genoeg, toch?

Phantasy Star Online III: C.A.R.D. Revolution
Uitgever: Sega | Ontwikkelaar: Sonic Team
Releasedatum: 18 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/228.jpgPhantasy Star Online Episode III: C.A.R.D. gaat verder waar Episode I en II op hielden. Dit keer zullen gevechten door middel van een kaart systeem uitgevochten worden. Om de beurt is iemand aan de beurt en die kan dan een kaart in zetten om de vijand mee te verslaan.

Het verhaal speelt zich nog steeds af op de arc waar deel I en II zich ook afspeelde. Ook is het nu weer mogelijk om avonturen op de planeet Ragol te beleven. Natuurlijk is Phantasy Star Online Episode III: C.A.R.D. zowel off- als online te spelen. In de offline mode kan je met vier vrienden tegelijk spelen.

Tijdens je avonturen zul je veel nieuwe mensen ontmoeten en items vinden. Met deze items kan je je karakter steeds beter maken, zodat hij of zij steeds sterkere vijanden kan verslaan.

Mario Golf: Toadstool Tour
Uitgever: Nintendo | Ontwikkelaar: Camelot
Releasedatum: 18 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/188.jpgNa het eerdere succes van Mario Golf op Nintendo 64, komt het spel nu ook uit op de GameCube. Het principe is nog steeds hetzelfde. Kies een Nintendo karakter, en zorg er voor dat je met zo min mogelijk slagen de baan af maakt.

Er zijn twee verschillende soorten golfparcoursen. Daarnaast is er een nieuw 'swing' systeem, zodat zowel gevorderde als beginners aan de slag kunnen. Ook kan je het spel samen met een viertal vrienden in een competitie spelen, om zo voor eens en altijd uit te maken wie de beste golfer is.

Tijdens het spelen zullen er verschillende Mario elementen te voorschijn komen. Sla over de Piranha Plants, ontwijk Chain Chomps en Thwomps op de op Mario geïnspireerde banen. Tevens kan het spel gelinkt worden met de GBA versie, om zo een aantal leuke extra's te verdienen. Het spel moet 18 juni uiteindelijk in de Europese winkels liggen.


PC spellen
Door Jurian Ubachs

De spellen waarvan de PC-bezitters het deze maand vooral moeten hebben, zullen ook op andere platformen verschijnen. Een titel waar we allen lang op gewacht hebben is natuurlijk Thief III. Een andere parel is het langverwachte vervolg op Driver 2. De topper van de maand mag toch echter zonder enige schroom het langverwachte Doom 3 genoemd worden. Een aangename zomer wat betreft PC spellen dus.

Doom 3: The Legacy
Uitgever: Activision | Ontwikkelaar: Id Software
Releasedatum: 14 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/726.jpgDoom 3 is een veelbelovende titel en dat komt niet alleen door zijn legendarische achtergrond. Het eerste beeldmateriaal dat is vrijgegeven plus de schaarse informatie waren van hoog niveau. Id Software is ambitieus, want de ontwikkelaar denkt met Doom 3 de beste singleplayer ooit door hen gemaakt is. Je hebt er in ieder geval wel een zeer goede PC voor nodig. In het verhaal moet de speler strijden tegen legers die rechtstreeks uit de hel komen. Een gigantische invasie van demonen verrassen UAC's Mars Research Facility en laat een spoor van vernieling en chaos achter. De speler is één van de weinige die overleeft en moet zijn angsten wegzetten om zich een weg naar de hel en terug te vechten, in een episch gevecht tegen pure duivelse demonen.

Doom 3 is een First Person Shooter die tot op heden grafisch veel indruk maakt. De wapens die de speler gebruikt zitten vol detail, terwijl de duivelse demonen er griezelig realistisch uitzien. Tel daarbij op de claustrofobische gangen plus intense gevechten op buitenlocaties en je weet dat het singleplayer avontuur wel goed zit. Naast dit offline gedeelte kan er ook in de multiplayer online geknald worden. Hierin kunnen slechts vier spelers tegelijk een deathmatch spelen, maar het is vooral het singleplayer avontuur dat tot op heden veel indruk maakt. Een waardige opvolger van de moeder der shooters lijkt eraan te komen.


PlayStation 2 spellen
Door Remco Greeve

De juni maand wordt voor de PlayStation 2 niet zo'n erg bijzondere maand. Er liggen een groot aantal titels klaar, maar de meeste daarvan verschijnen voor alle platformen. Ik heb geprobeerd de twee toch wat grotere spellen die exclusief voor de PlayStation 2 zullen verschijnen uit te kiezen en deze vind je hieronder.

Athens 2004
Uitgever: SCEE | Ontwikkelaar: Eurocom
Releasedatum: 4 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1708.jpgHet is 2004 en dat betekend een Olympische Spelen. Deze keer worden ze gehouden in het vaderland van de Spelen zelf, Athene. Sony Computer Entertainment Europe heeft het voor elkaar gekregen om twee belangrijke licenties in huis te halen. Deze zijn van belang bij het maken van een spel over de Olympische Spelen.

Eurocom is op dit moment bezig met Athens 2004. Het spel zal zich vooral gaan richten op de zwemsporten, veldsporten en gymnastieksporten. Dit wordt gedaan in zeven grote stadiums, deze stadiums zijn door middel van "motion-capture" in het spel verwerkt.

Natuurlijk beschikt het spel ook over een groot aantal sporten, deze kun je in ieder geval verwachten: 100m rugslag, 100m borstslag, 100m vlinderslag, hoogspringen, verspringen, discus werpen, hordelopen, ringzwaaien, boogschieten, skiën, gewichtheffen en nog heel veel meer.

Het is ook mogelijk om met vier spelers tegen of met elkaar te spelen. Je kunt toernooien organiseren of gewoon één wedstrijd met of tegen elkaar spelen.

.Hack Mutation Part 2
Uitgever: Bandai | Ontwikkelaar: Bandai
Releasedatum: 25 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/2355.jpgNog niet zolang geleden verscheen eindelijk het eerste deel uit de .Hack serie hier in Europa. Dit exclusieve PlayStation 2 spel bracht een geheel nieuwe spelervaring naar de PlayStation 2. Het avontuur van Orca dat in .Hack Mutation begon gaat hier verder.

In dit nieuwe deel komt Orca terecht in nieuwe dungeons en krijgt hij de beschikking over enkele nieuwe speciale aanvallen. Uiteraard komt hij ook nog de nodige nieuwe personages tegen. Het verhaal speelt zich direct na het eerste deel af, het is daarom dus noodzakelijk dat je het eerste deel gespeeld hebt. Het is uiteraard mogelijk om in dit tweede deel na te gaan wat er in het vorige deel gebeurde, maar je mist op deze manier toch de nodige informatie. Ook is het mogelijk om je save game uit het eerste deel mee te nemen.

Naast het spel krijg je uiteraard ook een nieuw deel uit de OVA serie op een aparte DVD meegeleverd. Na dit tweede deel zullen er nog twee .Hack spellen verschijnen. Deze twee titels moeten nog voor het einde van dit jaar in de schappen liggen.


Xbox spellen
Door Joost Vogel

Zo langzamerhand begint de vakantie weer in zicht te komen, (examenleerlingen hebben zelfs al bijna vakantie) en dan is het altijd mooi dat er wat mooie spellen op de Xbox uitkomen. Deze maand heb ik drie exclusieve Xbox-titels extra uitgelicht. Als eerste het massale avontuur Galleon, dat na jaren eindelijk het levenslicht ziet. Als tweede spel het innovatieve Breakdown en tot slot kunnen we eind deze maand ook nog leren oorlogvoeren met Full Spectrum Warrior.

Dat is echter niet alles, want qua multiplatform spellen zijn Thief: Deadly Shadows en DRIV3R natuurlijk erg interessant, hoewel ik me afvraag of die laatste nu echt deze maand gaat halen. In ieder geval is het in z'n totaliteit een redelijke maand voor de Xbox, die ons in de komende vakantie weer lekker gaat vermaken.

Galleon
Uitgever: SCi | Ontwikkelaar: Confounding Factor
Releasedatum: 11 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/2211.jpgGalleon heeft inmiddels al een rijke historie. Het spel is al geruime tijd in ontwikkeling en naar verloop van tijd is het zelfs een exclusieve Xbox-titel geworden. Het is een episch avontuur met actie, mysterie, romantiek en kwaad.

De bedenker van Tomb Raider zit achter Galleon, dus wat dat betreft mogen we al veel ervan verwachten. In ieder geval een puik avontuur dat erg veelzijdig is, met veel gezwem, gevlieg en gespring om te overleven.

De wereld van Galleon belooft prachtig te worden. Het eiland waar het zich afspeelt, is opgedeeld in zes grote locaties die zich zowel binnen als buiten afspelen. De besturing is volgens de makers intuïtief, zodat het voor elke speler een uitdaging blijft. Leuk is om eigen groep samen te stellen om vijanden te overwinnen en andere uitdagingen aan te gaan.

Na jaren wachten kunnen we het spel deze maand eindelijk aanschaffen. Wij zijn erg benieuwd.

Breakdown
Uitgever: Electronic Arts | Ontwikkelaar: Namco
Releasedatum: 18 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1505.jpgIn Breakdown kruipt de speler in de huid van Derrick Cole, waardoor we dus te maken hebben met een actie/avontuur spel vanuit de eerste persoon. Opgesloten en zonder enig idee wat er gebeurd is wordt Derrick wakker in een laboratorium. Daar wordt hij gered door een vrouwelijk karakter en samen met haar zal hij de strijd aangaan tegen een soort supermensen die voortkomen uit een mislukt onderzoek. Langzamerhand zal Derrick steeds meer dingen gaan herinneren en zo wordt het verhaal steeds duidelijker.

Uniek is dus dat de speler echt uit de ogen van Derrick kijkt. Zo beslaat de speelbaarheid voor een groot deel hand-to-hand gevechten, maar ook wapens zijn te gebruiken. De omgevingen beloven zeer groot te zijn, zodat het avontuurelement ook goed uit de verf lijkt te komen. Puzzels zijn namelijk ook van de partij. De kunstmatige intelligentie is overigens behoorlijk geavanceerd, waardoor het geheel een leuke uitdaging lijkt te vormen. Eén ding kunnen we nu alvast stellen: Breakdown is origineel door de gevechten met de hand, die de speler meemaakt vanuit Derricks eigen ogen.

Full Spectrum Warrior
Uitgever: THQ | Ontwikkelaar: Pandemic Studios
Releasedatum: 25 juni 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1361.jpgToen Pandemic Studios in contact gebracht werd met het leger van de Verenigde Staten, wist het waarschijnlijk niet wat het overkwam. De studio werd aangesteld om de software te maken waarmee de soldaten konden trainen. Het concept bleek zo goed te zijn en bovendien voor veel vermaak te zorgen, dat de makers besloten het spel op de markt te brengen.

En met succes, want Full Spectrum Warrior ontving vier nominaties tijdens de E3 2003. Het spel blinkt uit door de realistische omgevingen, de juiste standaard procedures en natuurlijk het audiovisuele aspect.

De speler bestuurt in Full Spectrum Warrior twee teams: Alpha en Bravo. De bedoeling is om de beide teams samen te laten werken en zo de gewapende terroristen uit te schakelen. Hierbij moet rekening gehouden worden met de lokale bevolking en bovendien kan een stad een zeer gevaarlijk toneel zijn voor een oorlog.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Noh, ben gewoon de eerste om hier te poste!  Al die Xbox Spellen lijken me wel wat, net zoals Thief…

 • Shellshock Nam '67 en Full Spectrum Warrior zijn wreeeeeed!!!!!

 • Doom3 wordt denk ik game van deze maand, best aardige maand nog imo, meestal is het behoorlijk stil. :)

  Naja Juli/Augustus worden denk ik weer de stilste maanden.

 • full spectrum warrior lijkt me ook heel vet, net als doom 3…driv3r wordt denk ik echt kut, kijk alleen al naar het schietgedeelte, dat ziet er niet uit

 • Doom 3 deze maand??? yeah right zal wel weer uitgesteld worden.

 • full spectrum gaat ik egt halen, en doom 3, komt ie ook deze maand voor de xbox dan?? maarja voor de pc zal die nog wel 2 maanden worden uitgesteld

 • xbox gaat goooeeeedd worden dees maand..alleen lastig om te kiezen welk spel ik nu ga kopen na de examens: fsw of shelshock of breakdown……….mmm…..of mss wachten tot advent rising;fable,halo2,psi ops,……. …..ohhhhhh, ik houd van xbox.. :D:D:D

 • Ik geloof nooit dat Driver 3 deze maand uit gaat komen….

 • DRIV3R nu al!!!??? De PU zei dat het spel nog lang niet op de markt moest komen vanwege de bugs ofzo….  Doom 3 had ik niet zo snel verwacht  en Full Spectrum Warrior lijkt me vet (gezien bij gamekings)


 • Ik denk ook niet dat Driv3r het redt, maar releasedatum staat momenteel op 25 juni, dus daarom staat hij er bij.

 • Full Spectrum Warrior kijk ik erg naar uit, en ook DOOM3 natuurlijk. Als ik een GameCube had zou ik Mario Golf denk ik ook halen

 • De Xbox versie van doom verschijnt pas ergens aan het eind van 2004.

 • ow, als het an mij legt dan komt DoomIII voor de pc ook pas ant eind van het jaaaar.

 • Thief ga ik sowieso halen voor de PC. Misschien Mario Golf, maar verder vind ik er weinig boeiends tussen staan.

 • word moeilijk kiezen als je een cube een xbox en pc heb, psoIII, full spectrum,Doom3,breakdown………….het word me weer niet makkelijk gemaakt…zucht:(

 • ik heb hetzelfde, en ik kies doom III, breakdown heb ik al gehad.. . full spectrum warrior lijkt me ook wel vet.

 • Full Spectrum Warrior komt toch ook uit op de pc?

 • Ja, maar niet deze maand. Q3 pas in Amerika, misschien eind van het jaar voor de PC gok ik. Doom komt immers ook nog voor de Xbox uit. Staat ook niet bij multiplatform spellen.

 • Ja, volgens mij wel ooit een keer, maar niet deze maand.  Maar het wordt wel een vet oorlogsspel denk ik.

 • Driv3er ziet er totaal niet uit. Dus die zal nog wel ff een paar maanden uitgesteld worden. Anders wordt het 3 x niets:)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren