1. Meer actie in Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron

Meer actie in Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron

Gathering heeft vandaag officieel Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron aangekondigd, een uitbreiding voor het populaire en succesvolle Hidden & Dangerous 2. Al eerder was Sabre Squadron bekend gemaakt, maar bij deze officiële aankondiging kwamen een aantal nieuwe details naar buiten.

De uitbreiding zal negen nieuwe singleplayer missies kennen en drie nieuwe multiplayer modi. Ook de kunstmatige intelligentie van de vijanden en je team genoten zal wat zijn opgekrikt wat tot een realistischere ervaring moet leiden. Overigens zullen er vijf nieuwe wapens aanwezig zijn waaronder een bazooka. Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron zal in het derde kwartaal van 2004 in de winkels liggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • hahahaha, ik bent de eerste! vet hidden & dangerous rocks!

  • IK heb deel twee nog niet gespeeld, maar deel 1 was echt vet gaaf! Wel jammer van al die bugs die erin zaten. Ik neem aan dat die er in deel twee niet meer inzitten.

  • Deel 2 was een totaal nieuw spel dus lijkt me sterk ja. Wel vet dat de AI van de vijanden en team genoten verbeterd is, meestal is dat niet het geval bij uitbreidingen als deze.

  • downloaden is niet nodig voor een spel dat met expantion nog maar 15 euries kost, als je 'm tegenkomt moet je 'm zeker kopen top spel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren