1. Digimon World 2003 (PS1)

Digimon World 2003 (PS1)

Digimon world 2003 mag wel op Pokemon spellen lijken, maar laat je niet misleiden door dat die wel op Pokemon spellen lijkt Pokemon is van Gamefreak (Nintendo) en Digimon is van Bandai (PSone). Ik heb het natuurlijk over het spel genaamd Digimon world 2003 game... Maar die spel draait mooi en niet zo vlot en niet zo grafisch mooi ja wat kun je van PSone engine verwachten maar het spel is zeer mooi. Ik vindt het spel zo mooi dat ik echt een Digimon fan ben na Pokemon. bandai maakt ook natuurlijk Dragon ball spellen die is ook mooi maar ik heb niet over DB maar over DW3 (Digimon World 2003) maar laten we beginnen met een Review over Digimon World 2003 oke ik heb deze spel en ik heb ook natuurlijk zoveel te vertellen over deze spel...

Je ben een Digimon Tamer je mag het naam zelf geven hoe je avatar van het spel zou heten. En je begint bij de stad dat hij wil shoppen met zijn vrienden maar opeens wordt hij opgezogen door de Digitale zwarte gat en wordt gebracht naar de Digitale Wereld van Digimon. Maar hij beland bij de balie waar hij 3 Digimon teams van het catagory genaamd Attacking (Aanvallend), Defencive (Verdedigend) en Balance (Balans). Maar ik raad je aan dat je de Team Balance mag kiezen maar de rest mag je zelf weten maar ik heb gewoon Team Balance gekozen omdat ik op een lijn hou van die status. Dan begint zijn avontuur met 3 Digimon partners, maar dan kunnen ze ook voor jou vechten...

Het battle System werkt als pokemon maar wat je te bieden heb dat heeft Pokemon spellen niet het is wel als Pokemon een tegen een gevechten maar met vechten is wat anders geprogrammeerd door Bandai Je kunt gewoon kiezen tussen de Battle (Vechten) daarmee ken je gewoon aanvallen die raakt ook nooit op met MP ofzo maar met Pokemon heb aantal PP met aanvallen wat je Pokemons kunnen doen maar met Digimon heb je een Tech voor daarmee kun je MP gebruiken voor een skill te gebruiken... Met het battle mag je ook gebruik van het wissel (Tag) gebruiken daar hebben ze ook extra suiker er over heen gestrooit want dan kun je gebruik van DNA Digivolve (Dat is dan als je juiste 2 Digimon heb) dan gebruikje aantal Digivolutions met aantal MP dan gaan ze Fuseren dat wordt DNA Digivolve genoemd dan gaat die aanvallen en dan wordt het pas getagt maar dan hebben ze al geaanvalt dat is perfect vindt ik. Maar je kunt die DNA Digimon ook permanent krijgen door wat geheime trukjes dat verklap ik niet want met ene ken ik verklappen je kan met Veemon (Hoe je die krijg weet ik niet) die ken gelijk DNA Digimon genaamd Peildramon cool he. Maar je kunt ook natuurlijk tegen Tamer vechten net als Pokemon Trainer Battle en natuurlijk ook Town Badge te verdienen door de verslaan van Town leader net als de Gym badge en Gym Leader van Pokemon.

Digimon kunnen ook natuurlijk Stats update kunnen gebruik van maken en profiteren dus maak je Digimon nog sterker dat zij niet te stoppen zijn. Met Level up worden ze natuurlijk sterker dat is gewoon logisch en ook met Rookie Level up krijg je paar punten die je bij de Gym moet betalen met de bedrag 1-5-10 maar neem gewoon de duurste want daarmee worden ze veel stuk sterker... Maar je kunt je Digimon ook versterken met de wapens te geven (Equipments). Die moet je wel kopen bij de shops en je kunt gewoon veel meer doen ook kun je gebruik van de Digimon voertuigen maken met Onderzeëer en Graaf machine.

Conclusie en beoordeling

Als je Fan van Digimon, RPG spellen en Pokemon bent dan ben je op het juiste Adres... Ik ben de grootste Fan van Digimon spellen want die serie is groter dan pokemon serie maar dat wil niet zeggen dat ik van Pokemon spellen niet tof vindt tegenstelling ik vindt deze twee spellen veel leuker om te spelen. Zo vrienden van Insidegamer ik ben de grootste fan van Digimon spellen na Pokemon spellen... Digimon World 2003 (PSone) is veel uitgebreider dan pokemon spellen dat is de rede dat ik 100% op het juiste adres!
7,3
Score
73
Score: 75
  • Pluspunten
  • Lange speelduur: Je speel het spel niet zo makkelijk uit.
  • PSone Engine sterk voor dit spel.
  • Het een tegen een gevecht is leuk.
  • Eerste Digimon spel met Digimon als een voertuigen te gebruiken.
  • Minpunten
  • Animatie kon veel beter.
  • Poppetje gemakkelijk geprogrammeerd.
  • Digimons vallen niet zo vlug aan je moet 10 seconden wachten voordat je gaan aanvallen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren