1. Perfect Dark Zero mogelijk pas op Xbox 2

Perfect Dark Zero mogelijk pas op Xbox 2

De kans is groot dat Perfect Dark Zero pas op de volgende Xbox verschijnt. Dit vertelt een medewerker van Rare in een interview. Hiermee is meteen de reden boven water gekomen waarom we het spel niet op de E3 te zien kregen. Kameo: Elements of Power en Conker: Live and Reloaded zijn momenteel de enige Xbox spellen van Rare in ontwikkeling. Andere mogelijke titels zoals Perfect Dark Zero zullen dus op de volgende generatie verschijnen, omdat Rare van mening is dat het uitbrengen van een spel aan het einde van een generatie spelcomputers niet altijd even succesvol is.

"Kameo and Conker are currently the only Xbox projects that we've shown to the public, yes. There may be others, or they may end up on the next machine. It all comes down to the fact that releasing games in the last stage of a console's lifespan can be a less than hugely profitable experience, so sometimes it makes more sense to carry them over to the early days of the machine's successor."

Naast Perfect Dark Zero wisten ze nog iets te vertellen over Killer Instinct 3. Op de vorige Killer Instict delen willen ze hiermee een vervolg maken in 3D. Ze vinden het echter een lastige beslissing en we hoeven het dan ook niet op de E3 van 2005 te verwachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit schiet ook niet echt op…  Hopelijk zijn Conker en Kameo wel gewoon toppers (Grabbed by the Ghoulies waas aardig maar geen topper) en laat Rare weer eens zien waartoe ze in staat zijn. Het wordt nl. weer eens tijd.

 • Kameo en Conker zijn wel toppers hoor, daar twijfel ik niet aan. Maar eignelijk 2 is toppers op een console wel erg weinig… Maar nog altijd beter dan niet ;(

 • Perfect Dark is niet van Nintendo maar van Rare. Microsoft heeft Rare omgekocht en nu maakt Rare dus Perfect Dark op de Xbox (2)

 • Dit gerucht heb ik al vaker gehoord. Lijkt me ook logisch omdat ik denk dat er na halo 2 niet nog een halo komt. Dus perfectdark als launch titel zou een hele goede kunnen zijn. We zullien zien wat de tijd ons gaat brengen. Een nieuwe xbox in 2005. Mij maakt het niet uit het geld licht al klaar voor een nieuwe console en wat games.

 • Ik weet niet of het van microsoft wel een goede beslissing geweest is om Rare te kopen, ze hebben immers nog maar twee games voor de X doos gemaakt.

 • ik word persoonlijk een beetje moe van Rare, ze blijven maar uitstellen en vertragen en Grabbed viel ook al tegen :( Maar ondertussen blijven de GBA spellen wel binnenstromen, ik ben diep teleurgesteld in ze.

  /me pakt Perfect Dark, Goldeneye en zijn N64 uit zijn kast en gaat weer even genieten van de vergane glorietijd van Rare.

 • ik denk dat je rare ff de tijd moet geven om te aklimatiseren op hun nieuwe thuisconsole. Zolang zitten ze daar nog niet. Conker en Kameo beloven toppers te worden, en als over een jaar Perfect Dark Zero op de XB2 wordt getoond hoor je niemand meer over grabed by the goulies en de mindere periode van Rare.

 • Ja dit was wel duidelijk, wel jammer, maargoed, op Perfect Dark wil ik wel even wachten. En laten ze maar de tijd nemen, want Perfect Dark moet wel een topspel worden :).

 • True Jaap, en zowieso is 3 games per console wel genoeg hoor, mits het goede titels zijn. Kijk naar Retro of Treasure op de Cube. Niet veel titels, maar wel stuk voor stuk erg goed. Dat is beter dan een lading games die niemand speelt

 • Nou, allemaal uit protest tegen het wachten geen Kameo en Conker kopen ok?

  Dat zal ze leren!

 • WOW!!!! Beter gaan ze Killer Instinct een keer uitbrengen. Is m'n all-time favo Fighting game (de SNES versie). Ga ik meteen extra (veel) ruimte maken om een X-doos te plaatsen.

 • ik haat rare! zit je heeeeel lang te wachten op 1 van hun games…..schijnt hij later nog kut te zijn ook…..(hopen dat dat nu niet zo is)

 • word ie wel mooier:P

 • hoop ik

 • Tijd nodig om te acclimatiseren?? Wat een bs ze zitten al iets van 2 jaar bij Microsoft en ze hebben wel geteld 1 matige game uitgebracht. En sommigen hier zeggen wel volgend jaar, maar het lijkt me erg stug dat Xbox2 volgend jaar al uitkomt. Bij rare kletsen ze altijd maar wat. En hoe cool conker ook gaat worden het is wel gewoon een remake met een nieuwe multiplayer deraan vast geplakt. De single-player is nagenoeg hetzelfde. Rare is niet meer wat het geweest is, erg jammer…

  En ik weet niet hoe ze er bij Microsoft over denken, maar als Rare maar 3 games op de Xbox uitbrengt waarvan er 1 al sowieso ruk verkocht dan zullen ze toch niet echt tevreden zijn. Zeker niet als je bedenkt dat ze er 375 miljoen voor betaald hebben (zoiets dacht ik). En ik weet niet heo het zit, maar als 2nd party worden ze ook door microsoft betaald lijkt me. Dan is het helemaal een boel geld voor niks zelfs voor Microsoft

 • Inderdaad henkie, hoe lang kan rare nog bezig blijven om gamers teleur te stellen.

 • Lekker genaaid dan, eerst zou hij op de xbox komen (werd tachtig keer uitgesteld, dat is volgens mij een gewoonte bij microsoft) En komt ie nu op de xbox twee, nou de mensen die eerst een 64 hadden en nu zijn overgestapt naar de xbox zijn echt flink genaaid! Rare heeft alleen het gare grabed by the coulies gemaakt. En owja ze maken volgens mij meer spellen voor de gba als voor de xbox!

 • klote zeg! keek er egt naar uit. ken ik eerst weer een xbox 2 gaan kopen en dan perfect dark! DAMN!

 • jah publiciteitsstrategie van microsoft…met het oog op perfect dark en andere rare spellen de xdoos kope en dan ze er niet op uitbrenge :S

 • Dat van PD0 had ik ook al in m'n achterhoofd, blij dat er nu meer duidelijkheid over is. Wordt gewoon Xbox 2 launchtitel waarschijnlijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren