1. Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (PSS)

Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (PSS)

Voetbal is een leuke sport en is ook zeer populair. Zeg maar gerust dat voetbal één van de populairste sporten van de wereld is. Als het Nederlands elftal speelt kijken er zo een paar miljoen mensen naar de wedstrijd. Ook gameontwikkelaars grijpen hun kans, zoals EA met de FIFA reeks. Psyonix Studios heeft ook een game gemaakt waar het grotendeels draait om het voetbal. Zij combineren het voetbal met auto’s, maar weet dit goed uit te pakken?

Deze grappige game is te downloaden in de PlayStation Store voor maar tien euro. In deze game is het de bedoeling dat je met verschillende auto’s de bal in het doel rijdt. Dit kan je alleen doen, want er is een leuke en uitdagende singleplayer aanwezig. Daarentegen kan je er ook voor kiezen om samen met een vrienden of online met maximaal acht man te spelen.

In de singleplayer kan je ervoor kiezen om een toernooi te starten. In het toernooi moet je wedstrijden gaan winnen om de volgende ronde vrij te spelen. Na zoveel rondes krijg je weer een ander gebied voor je kiezen. Alle gebieden zijn weer anders en heeft zijn eigen sfeertje. Bovendien zijn ze erg mooi uitgewerkt en erg variërend. Naarmate je verder komt worden de gebieden steeds moeilijker. Denk bijvoorbeeld aan verschillende heuvels in het veld die ervoor zorgen dat de bal raar gaat rollen.

Naast het toernooi kan je er ook voor kiezen om verschillende mini-games te spelen. Dit kan variëren tot penalty’s tegenhouden of bijvoorbeeld allerlei tijd opdrachten. De opdrachten zijn erg voor de hand liggend, maar toch leuk en uitdagend. De moeilijkheidsgraad ligt erg laag, maar je hebt ook verschillende sterren. Neem bijvoorbeeld een tijd opdracht. Hierbij krijg je maar één ster als je het net binnen de tijd hebt gehaald, maar als je nog tijd over hebt kun je al meer sterren verdienen.

Bovendien heb je ook verschillende moves die je kunt toepassen. Je kunt springen, rollen in de lucht, spinnen en nog veel meer. In de gameplay zit dus veel variatie, maar werkt het ook goed? Jazeker, de game is erg soepel te besturen. De verschillende moves zijn dus makkelijk toe te passen en voor iedereen leerbaar. Als je nog moeite hebt met de besturing zijn er ook handige tutorials toegevoegd aan de game. Hier kan je nog alles even goed onder de knie krijgen om later aan het echte werk te beginnen.

Afgezien van de singleplayer is er ook nog een multiplayer. Hierin kun je in allerlei gebieden het opnemen tegen de andere gamers. Dit zorgt voor erg veel lol in het veld en super veel actie. Er zijn verschillende manieren om een wedstrijd te spelen. Dit kan 1vs1 zijn, maar ook 4vs4, wat natuurlijk voor de meeste chaos zorgt in het veld. Deze grappige en goedkope PlayStation Store game kost maar tien euro en geeft in ruil daarvoor uren speelplezier!

Conclusie en beoordeling

Dit is een lollige PlayStation Store game die een goede gameplay heeft en veel modi. Je kunt online, met vrienden of alleen spelen. Simpel bedachte spelletjes zijn erg leuk om te spelen en vooral met andere gamers. De chaos, actie en mooie gebieden zorgen er al voor dat dit gewoon een waardevolle game is.
9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Goede gameplay
  • Veel fun en chaos in het veld
  • Veel modi
  • Leuke gebieden
  • Minpunten
  • Geen noemenswaardige punten tegenover de pluspunten

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren