1. Super Smash Bros. Brawl (Wii)

Super Smash Bros. Brawl (Wii)

mijn derde recensie de vorige waren slecht maar deze wordt beter dan de vorige.

zoals je al gezien hebt gaat deze recensie over ssbb super smash bros brawl.

de punten die ik in mijn recensie ga doornemen zijn het spel, de besturing, het geluid, mijn mening, de kwaliteit van het spel en de characters.

het spel

In het beroemde spel super smash bros brawl moet je allerlei uitdagingen trotseren om uiteindelijk het kwaad te verslaan en je vrienden te redden.

Het spel is vooral vechten tegen allerlei beesten van klein tot groot.

Ik vind de avontuur modes het leukst omdat je er allerlei verschillende wezens tegen komt van draken tot commba's van mario ze zitten er allemaal in.

je kunt nog veel meer opties doen maar die ga ik niet allemaal ik heb met mijn vorige recensie wel gelerd dat ik dat niet moet doen.

De besturing

Ik zelf vind de besturing erg moeilijk want bij super smash bros brawl moet je erg veel tegelijk doen.

als je wilt aanvallen dan moet je allerlei knoppen tegelijk indrukken, als je bijvoorbeeld wilt aanvallen met een standaard aanval moet je op de (A) drukken en lopen en meestal nog met een pijltje omhoog of omlaag ook, en dan hebben we het nog over een standaard aanval.

Dus om een lang verhaal kort te maken de besturing vind ik moeilijk.

het geluid

uit geluid heb je erg veel keuze je kunt bijvoorbeeld kiezen uit muziek van The legend of zelda tot Mario kart als je avontuur speeld dan is er wel veel de zelfde muziek.

Het geluid van de poppetjes is wel goed vind ik zelf, want mario zegt op zijn eigen toon bijvoorbeeld de bekenden woorden als (Here we go) elk poppetje heeft zo zijn eigen geluid.

als je aanvalt hoor je de poppetjes ook dingen zeggen als (power) of (ah), het geluid van de items vind ik ook prima bijvoorbeeld als je een rookbom gooit hoor je gas en als er een pokebal op de grond valt hoor je hem ook stuiteren.

verder hoor je veel stereo als je bijvoorbeeld aan de linker kant een klap aan een vijhand geeft hoor je ook aan de linker kant de klap.

mijn mening

mijn mening van dit spel is top decharacters zijn top je kunt uit zo veel kiezen er zijn lekker veel modesje kunt verdergaan met je avontuur je kan ook een toernooitje doen je kunt een potje gaan vecht en tegen een vriend vechten.

super smash bros brawl heeft dus veel opties verder vind ik de items heel goed van een pokebal ton een star wars zwaard het zit er echt allemaal in.

mMaar voor iemand die elke keer vernieuwing wil is deze game niet goed de werelden veranderen wel steeds maar het doel blijft het zelfde je moet slaan trappen en vehten.

de kwaliteit van het spel.

De kwaliteit van de cd is goed mijne hou ik ook wel altijd in het doosje als ik hem heb gespeeld, het ligt er ook aan hoe je de cd behandeld als je de cd meteen naar het spelen weer in het doosje doet blijft hij heel lang goed maar als je hem gewoon ergens nee flikkerd dan is hij natuurlijk snel kapot.

als j de game aan het spelenbent vind ik e kwalitei goed maar op smmige pleken hapert hij een beetje maar het grootste deel doet hij het prima als je de cd maar netjes houdt.

Hij heeft ook wi-fi maar dat vind ik bagger dat doet hij bij mij erg sloom ar ik vind het natuurlijk wel een pluspunt dat het er op zit.

de characters

de characters vind ik top er zit van alles in link mario pikachu noem maar op.

mijn lievelings character is kirby omdat zij wel lekker springt maar als ik ga vechten neem ik bowser of fox die hebben power in de game maakt het dus niet uit hoe groot of sterk de characters zijn kirby kan best bowser verslaan maar bowser kan ook kirby veslaan iedere character heeft zijn eigen kracht.

verder heeft elke character een eigen super power kirby gaat bijvoorbeeld alle andere vijhanden op het veld koken in een pan met zoep bowser wordt dry bowser en veegt iedereen in de weg het veld af.

ik zelf vind dat daisy er wel bij mocht.

dit was mijn recensie ik vind hem stukke beter als de vorige er zitten waarschijnlijk wel wat spelfouten in maar vergeef dat mij.

mijn vorige recensie was een prentenboek dat heb ik nu opgelost denk ik.

Ik wil graag Aiii bedanken die heeft in mij vorige recensie een hoop tips gegeven daar ben ik heel blij mee.

verder wil ik graag hieronder kritiek en als iemand een spelfout ziet wil hij/zei het dan zeggen dan verander ik hem.

Conclusie en beoordeling

ik vind dit spel top dat kun je al lezen bij mijn mening ik hoop dat er een vervolg op dit spel komt.
8
Score
80
Score: 80
 • Pluspunten
 • wi-fi
 • lange spelduur
 • veel characters
 • veel items
 • alle characters hebben een eigen kracht
 • duidelijk verhaal
 • Minpunten
 • wi-fi is sloom
 • spel hapert op bepaalde plekken een beetje
 • moeilijke besturing

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Tja, die okami poort was gezien de gegeven tijd ook niet je van het. Maar het had alleszinds toch beter kunnen zijn dan wat 96% van de andere 3rd party devs op de wii weten te presteren. :)

 • Jammer ze hebben wel het talent ervoor.

 • @ shenmue: klopt. Grafisch ziet het er wel oke uit, maar de bediening van de Wii mote is frustrerend. Ik beleefde meer plezier aan de ps2 versie.

 • Ok dan.

 • Jammer want de Wii kan wel wat exclusieve toppers gebruiken.

 • @lowlandwarrior  Die heeft de Wii al genoeg. Serieus kijk maar naar de releaselijst.

 • Ik hoop dat ze zich op de PS3 gaan focussen!

 • Exlusieve?!

 • Tsja..Jammer zou ik zo zeggen :)

 • Ochja kan de rest er ook van genieten. Ik iig niet want het spel lijkt me niks aan.

 • Hopelijk gaan ze meer richting PS3, maar als ze ook voor de 360 of Wii is 't goed ;)  Maar dan moet t ook voor de PS3 komen!

 • Gelukkig maar, want het is nog lang niet zo dat de overige consoles een overvloed aan toppers hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren