1. Gorky Zero: Beyond Honor komt deze maand uit

Gorky Zero: Beyond Honor komt deze maand uit

Het stealthspel Gorky Zero: Beyond Honor zal deze maand al in de winkels liggen. Daarnaast hebben we wat meer details van het spel ontvangen. Gorky Zero: Beyond Honor is een spel dat zich in de Sovjet Unie afspeelt. De camera van het spel staat constant achter het personage waarmee jij speelt.

Het spel zal erg makkelijk te spelen zijn volgens de uitgever van het spel maar zijn je tegenstanders wel intelligent en gaan ze meteen op onderzoek uit als ze wat verdacht zien of horen. Daarnaast kun je weer de nodige wapens verwachten die nodig zijn om je tegenstanders uit te schakelen.

Als laatste is ook het verhaal bekend geworden. In de Sovjet Unie worden de persoonlijkheden van de mensen weggehaald zodat de mensen gebruikt kunnen worden voor terroristische aanslagen. Jij wordt door de Europese Unie ingelicht en jij hebt er weer een missie erbij.

Echter, als jij aankomt blijkt het verhaal van de Europese Unie niet helemaal waar te zijn en moet jij vechten voor je leven. Aan het einde van elke missie wordt je via een uniek systeem beoordeeld. Vanaf 25 juni is het spel in de Nederlandse winkels te koop. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Was er niet een oud spel met de naam gorky?? de naam komt me zo bekend voor maja misschien dat dit wel vet word.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren