1. Betatest nieuws voor Axis & Allies en Matrix Online

Betatest nieuws voor Axis & Allies en Matrix Online

De betatest van Atari's Axis & Allies is vertraagd. De betatest zal op 12 juli 2004 pas beginnen. Door de vertraging is de sluitingsdatum voor het inschrijven ook verplaatst. Mensen die zich nog niet hebben ingeschreven voor de betatest kunnen dat doen op de website van Atari. Voorwaarde is wel dat je in Amerika of Canada woont.

Daarnaast is de betatest van The Matrix Online begonnen. De gesloten betatest zou eigenlijk op dinsdag beginnen maar is gisteren pas van start gegaan. Er worden nog enkele beta accounts weggegeven aankomende weken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • fuck je kan je alleen maar inschrijven als je in usa of canada woont:@ wij hebben ook nooit is mzzl:P maar ontopic: matrix online word echt vet kheb vanochtend de 2e trailer gezien en 't ziet er echt vet uit alleen ik snap 2 dingen niet… 1: kan je ook tegen agent smith's vechten die je in het filmpje ziet en 2: je kan matrix krachten gebruiken maar hoe werkt dat dan ik bedoel je vecht met elkaar en jij gebruikt slow motion om bv. kogels te ontwijken en iemand anders die schiet dan op jouw maar als jij dan slow motion gebruikt vertraagd zijn acties dan ook onmiddelijk of zo en als hij het dan ook nog gaat gebruiken of je dan 2x zo langzaam speelt… weet iemand hier meer over?

  • Dat vraag ik me dus nou ook af. Volgens mij kun je wel tegen Smith vechten. Volgens mij is het zelfs ook mogelijk om als Smith te vechten geloof ik. Je kunt namleijk uit drie kampen kiezen. Welke dat precies zijn weet ik niet maar het zal me nix verbazen als je ook het kamp van smith kunt kiezen…

  • GVD khad me wel ingeschreven maar geen mailtje gehad (als er staat dat het alleen voor Canada en USA is moet je jezelf gewoon inschrijven, ik heb al paar keer gehad dat ze je gewoon uitkiezen).

  • echt waar? (@ Hamtaro) maar ze sturen dan toch een disc op of zo:S en dan zien zei dat je niet in Canada of USA woont en dan word je niet gekozen.. toch?    weer over de game:P 't zou wel vet zijn als je tegen hordes agent smith kon vechten:P

  • Axis & Allies :S Wat een originele titel zeg. Ze kunnen toch wel wat beters bedenken daar bij Atari…

  • Ziet er allemaal wel een beetje simpel uit.

  • terrored met een beta test is het meestal zo dat je het kan downloaden, ze sturen dus geen disc op. Alleen als je trage connectie hebt ofzo dan kan je dat aanvragen maar in eerste instantie sturen ze geen discs op, dat is te duur enzo denk ik.

  • Damn, te laat…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren